Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Axudo plantte in 2023 als uniek eindejaarsgeschenk 250 m2 bos

Axudo plantte in 2023 als uniek eindejaarsgeschenk 250 m2 bos

  • 09/09/2023

Axudo inspireert organisaties om met duurzaam ondernemen aan de slag te gaan door middel van een podcast, keynotes en andere inspirerende evenementen.

Daarnaast biedt Axudo ook concrete duurzaamheidsdiensten aan, zoals het opstellen van een duurzaamheidsvisie op maat van je bedrijf en het maken van een actieplan om (verder) met duurzaamheid aan de slag te gaan in je organisatie. Axudo kan je ook helpen bij de verdere opvolging van dit traject en de opgezette acties. Zo brengen we bijvoorbeeld de CO2-uitstoot van je bedrijf in kaart, maken we een duurzaamheidsrapport op of stellen we een duurzaamheidscharter op. Axudo heeft uitgebreide ervaring opgebouwd in samenwerking met diverse klanten uit uiteenlopende sectoren, waaronder Officenter, Cronos, BNP Paribas Leasing Solutions en WDP.

Lees meer

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nation
Mechelen-Kempen
Nieuws

Start-ups gezocht die willen strijden om de wereldbeker

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nationale voorrondes zal de Belgische kandidaat worden uitgezocht die ons land mag vertegenwoordigen op de finale later dit jaar in Saoedi-Arabië. Voka, UWE en GEN Belgium roepen pre-starters, start-ups en scale-ups op zich kandidaat te stellen via de website. De Belgische finalist van vorig jaar, het Gentse Sealution, mocht zich bij de beste 25 kandidaten rekenen en heeft aan zijn deelname verschillende internationale contacten, funding- en groeikansen overgehouden.

Vandersmissen Feestservice serveert 45 jaar ervaring, en dat proef je
Mechelen-Kempen
Nieuws

Vandersmissen Feestservice serveert 45 jaar ervaring, en dat proef je

‘In Hoogstraten verklaarde iedereen me gek’, herinnert Marc Vandersmissen zich lachend. Het was 1983 en als jonge chef toonde Marc grootse ambities. Coöperatie Hoogstraten had hem gevraagd of hij hun jubileumfeest van spijs en drank wilde voorzien. Natuurlijk, antwoordde Marc zelfverzekerd, maar hoe doe je dat: een feest van 4.000 gasten cateren vanuit je moeders achterkeuken? ‘Toestellen had ik amper, dus heb ik zelf au bain-marie-systeem bedacht’, vertelt Marc, die glansrijk in de opdracht slaagde.

Jouw advertentie in Ondernemers?

Adverteren via Voka Mechelen-Kempen

Klik hier

Artikel uit publicatie