Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • AXS Guard stopt dagelijks 10.000.000 cyberaanvallen bij Belgische KMO's

AXS Guard stopt dagelijks 10.000.000 cyberaanvallen bij Belgische KMO's

  • 06/09/2023

AXS Guard is een Belgische cybersecurity specialist die sinds 1996 bedrijven helpt om zich veilig te verbinden met internet en ze te beschermen tegen alle vormen van cybergevaar. 

We bieden een uitgebreide Worry-free, all-in service alsook een unieke en persoonlijke klanten- en partnerondersteuning. Onze missie is om onze klanten en partners van A tot Z te ontzorgen. We focussen hierbij op kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. Dankzij onze "Observe & Protect" security service houden we dagelijks gemiddeld tien miljoen ongewenste verbindingen bij onze klanten tegen. Dit zijn allemaal potentieel gevaarlijke pogingen om binnen te dringen. Bedrijven weten trouwens niet eens dat deze op hun netwerk worden afgevuurd. "Voorkomen is beter dan genezen", is ons devies.

Lees meer

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nation
Mechelen-Kempen
Nieuws

Start-ups gezocht die willen strijden om de wereldbeker

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nationale voorrondes zal de Belgische kandidaat worden uitgezocht die ons land mag vertegenwoordigen op de finale later dit jaar in Saoedi-Arabië. Voka, UWE en GEN Belgium roepen pre-starters, start-ups en scale-ups op zich kandidaat te stellen via de website. De Belgische finalist van vorig jaar, het Gentse Sealution, mocht zich bij de beste 25 kandidaten rekenen en heeft aan zijn deelname verschillende internationale contacten, funding- en groeikansen overgehouden.

Vandersmissen Feestservice serveert 45 jaar ervaring, en dat proef je
Mechelen-Kempen
Nieuws

Vandersmissen Feestservice serveert 45 jaar ervaring, en dat proef je

‘In Hoogstraten verklaarde iedereen me gek’, herinnert Marc Vandersmissen zich lachend. Het was 1983 en als jonge chef toonde Marc grootse ambities. Coöperatie Hoogstraten had hem gevraagd of hij hun jubileumfeest van spijs en drank wilde voorzien. Natuurlijk, antwoordde Marc zelfverzekerd, maar hoe doe je dat: een feest van 4.000 gasten cateren vanuit je moeders achterkeuken? ‘Toestellen had ik amper, dus heb ik zelf au bain-marie-systeem bedacht’, vertelt Marc, die glansrijk in de opdracht slaagde.

Jouw advertentie in Ondernemers?

Adverteren via Voka Mechelen-Kempen

Klik hier

Artikel uit publicatie