Skip to main content
Map

Astrid Graphics wordt Studio Boiler

  • 02/09/2021

Astrid.graphics, een gevestigde designwaarde in het Antwerpse, ging na 10 jaar voor rebranding. ‘Na een decennium begon de sleur in de relatie met ons merk te sluipen. Daar is niets mis mee natuurlijk, maar we moesten het aanpakken. We wakkeren het vuur terug aan!’, aldus Astrid Vanderborght, founder van Astrid.graphics.

Volledige rebranding

Het voorspel van de afgelopen periode was alvast veelbelovend: een vers aanbod aan websitediensten via www.wepic.be en vervolgens haalde Astrid een nieuwe grafische kanjer in huis. De frisse wind ten huize Graphics zorgde al snel voor een eerste vlammetje.

Vandaag kunnen we spreken van een volledige rebranding, inclusief frisse naam, look & feel, én een gloednieuw concept. ‘We warmen ons al een tijdje op naar een totaalconcept, een grafisch verhaal van begin tot einde.’ Vanaf nu werken Astrid en haar team op drie unieke ‘vuur-pijlers’:

  • The boiling point of your IDENTITY: We creëren een totaalconcept voor een merk!Denk aan: logo en huisstijl, maar ook (en volledig nieuw) tone-of-voice en beeldtaal.
     
  • The boiling point of your ONLINE VISIBILITY: We vertalen de merkidentiteit naar een volledig online concept. Denk aan: website, social media, templates,... We werken je online zichtbaarheid van begin tot einde helemaal uit.
     
  • The boiling point of your OFFLINE VISIBILITY: En ja hoor! Ook de klassieke kaartjes, het drukwerk, de signalering,... worden weer boiling hot

Astrid vat het mooi samen:

Wij denken mee met onze klanten. Samen gaan we op zoek naar hun identiteit, on- en offline performance van hun onderneming. We gaan verder dan een klassieke design studio. En leggen dat extra aanmaakblokje in de stoof.

Wat doen ze allemaal?

Bij Studio Boiler vind je grafisch design, web development, copywriting en social media management allemaal tezamen in een hete combinatie. Voor Studio Boiler is dit dé manier om te beantwoorden aan alle vragen van hun klanten.

Ben je nieuwsgierig wat Studio Boiler nog meer te koken heeft? Ga dan zeker hun socials volgen voor meer hot news!

They will keep you boiling!

Benieuwd wat zij u kunnen bieden? Ontdek hier hun website

Proximus
AW_Digitalisering
imu - vzw - obd
imu - vzw - DNCM
Advertentie VanRoey- nov
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - recupel
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
imu - vzw - salesforce
AW_Welt_6stappenplan