Skip to main content
  • Nieuws
  • Annick Ponthier (Vlaams Belang) op Voka-Zomerstage bij Steenfabriek Vandersanden

Annick Ponthier (Vlaams Belang) op Voka-Zomerstage bij Steenfabriek Vandersanden

  • 02/09/2019

Maandag 2 september: voor velen de eerste schooldag, voor mezelf de eerste ‘Zomerstagedag’. Als introductie stelden CEO Pirre Wuytack en CFO Guy Wauters de geschiedenis van het familiebedrijf Vandersanden voor. Kernwaarden als innovatie en duurzaamheid staan centraal en de aandacht voor familiewaarden lopen als een rode draad doorheen de presentatie én de rest van de stagedag.

Na een bedrijfsbezoek waarbij het productieproces op een onderhoudende manier werd voorgesteld, was ik getuige van het wekelijks overleg tussen de CEO en de COO. Boeiend om te zien hoe alle radertjes van de werking van het bedrijf op mekaar worden afgestemd en zo tot een goed geoliede machine te komen.

Tijdens het werkoverleg werd de link met het innovatieve en duurzame karakter van Vandersanden Group nog concreter en werd er getoond hoe men momenteel werkt aan een duurzaam energieproject. 

Ik ben ‘biesonder’ blij dat ik de zomerstage in mijn eigen stad Bilzen mocht volbrengen. Vandersanden Group is een begrip in Bilzen, maar een ware wereldspeler op het vlak van gevel-, straatstenen en nog veel meer! Respect!

Annick Ponthier Vlaams Belang

 

Contactpersoon

IMU - vzw Remant
IMU - vzw - Altez
IMU - vzw - De Tijd