Skip to main content
  • Nieuws
  • Annick Lambrecht (Vooruit) gaat backstage op het WK Wielrennen van Golazo

Annick Lambrecht (Vooruit) gaat backstage op het WK Wielrennen van Golazo

  • 20/09/2021

Gisteren op 19 september trok Annick Lambrecht, Kamerlid en Senator voor Vooruit, naar Brugge om achter de schermen mee te draaien op het WK Wielrennen, georganiseerd door Golazo. Hieronder haar feedback over haar ervaringen op de Voka zomerstage:

"Ik had een zeer fijne leerrijke stagedag op het WK wielrennen 2021 te Brugge (aankomst wielrenners). Ik mocht een kijkstage doen op de dienst pers en media voor geschreven pers en fotografen in Concertgebouw. Daar werden journalisten geholpen bij al hun vragen, konden ze mee met shuttlebussen naar koers met vertrek Knokke , etc. Daar was ook op eind van de dag de persconferentie met de 3 eersten en vele nationale en internationale journalisten.

Ik maakte de hele dag alle op te lossen knelpunten mee in een wel zeer gedreven team onder leiding van de heer Gert Van Golen. Niets was hen teveel. In de commissie sport die ik volg in het Vlaamse parlement, komt deze ervaring van zo'n megagroot sportevenement mij zeker van pas. Ik was niet letterlijk in een bedrijf, maar maakte deel uit van een wel erg geolied sportbedrijf buiten en om en rond de aankomst van de wielrenners. Zeer dankbaar voor deze fantastische ervaring!"

IMU - vzw - Bebat
IMU - VZW - multibureau
AW_Digitalisering
IMU - vzw - salesforce
Proximus
IMU - vzw - Bank van Breda
IMU - vzw - Salesforce
Advertentie Festival van Vlaanderen
Van Roey - September
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
IMU - vzw - Altez
AW_Welt_6stappenplan