Skip to main content
  • Nieuws
  • Andries Gryffroy (N-VA) op Voka-stage bij Com&Co

Andries Gryffroy (N-VA) op Voka-stage bij Com&Co

  • 01/09/2020

Mijn Voka Zomerstage 2020 ging door bij Com&Co, een contentbureau in Gent met focus op marketing, corporate en hr-communicatie. Toegegeven, het is gezien mijn achtergrond als ingenieur niet de meest voor de hand liggende keuze om op bezoek te gaan bij een contentmarketingbureau, maar het maakte de dag wel des te verrijkender. Want dat is waar een Zomerstage van Voka natuurlijk om draait: bijleren en even uit je comfortzone stappen. Dat schrijft Vlaams Volksvertegenwoordiger Andries Gryffroy. 

We begonnen de dag met een voorstelling van Com&Co: wie zijn ze, wat doen ze en hoe gaan ze te werk? En wat bleek, er waren toch enkele gelijkenissen met mijn binaire ingenieursgedachtengang: je vertrekt vanuit een analyse, bepaalt waar je naartoe wilt en meet op geregelde tijdstippen of je acties je doel wel bereiken.

Corona was tijdens mijn stagedag jammer genoeg nooit ver weg. Het was niet alleen merkbaar in omgang, maar ook een discussie zonder het C-woord te vermelden was moeilijk. De economische impact viel voor Com&Co gelukkig nog mee, al houden ze ook hier hun hart vast voor wat nog komen zal. We zullen er dus over moeten blijven waken dat onze beloftevolle en financieel gezonde Vlaamse kmo’s niet het slachtoffer worden van deze wereldwijde pandemie.

Al discussiërend zetten we onze voormiddag verder, die smakelijk werd afgesloten met een lunch op een Gents terrasje. En zo is alweer een verrijkende Voka Zomerstage beëindigd. 

Contactpersoon

IMU - vzw - Altez
IMU - vzw Remant