Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Andreas Pfeffer volgt in 2023 Jo De Backer op

Andreas Pfeffer volgt in 2023 Jo De Backer op

  • 22/06/2022

Andreas Pfeffer, CEO van hr-consultant Recrewtment, is verkozen tot voorzitter-elect van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Volgend jaar neemt hij de fakkel over van huidig voorzitter Jo De Backer. Zijn kandidatuur werd met unanimiteit van stemmen aangenomen door het bestuurscomité. De officiële wissel is gepland in april 2023.

‘Het is een goeie traditie van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland om de opvolging van haar voorzitter ruim op voorhand te plannen. Op die manier krijgt de opvolger de kans om een jaar warm te lopen als voorzitter-elect’, licht gedelegeerd bestuurder Luc Luwel de procedure toe.

Jo De Backer geeft op 18 april 2023 de stok door. De executive director van Niko Group heeft er dan vijf jaar als voorzitter op zitten. De 41-jarige Andreas Pfeffer is een geboren en getogen Antwerpenaar. Na een carrière in de uitzendsector richtte hij in 2015 als prille dertiger Recrewtment op; een specialist in rekrutering en hr-advies die intussen zeventig medewerkers telt en een omzet realiseert van meer dan veertig miljoen euro.

Andreas Pfeffer was van 2017 tot 2020 ook al voorzitter van Jong Voka, de jongerenafdeling van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Huidig voorzitter Jo De Backer: ‘Alles wat met arbeidsmarkt en rekrutering heeft te maken, is vandaag een topthema voor ondernemers. Met Andreas halen we een voorzitter binnen met bijzonder veel expertise in dat domein. Ik heb dus alle vertrouwen in mijn opvolger.’

andreas pfeffer voorzitter elect

 

Contactpersoon

Pieter Leuridan

Communicatiemanager

AW_Welt_6stappenplan
Advertentie VanRoey- nov
Proximus
AW_Digitalisering
imu - vzw - ovam
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende