Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Ambitie: 100% circulair asfalt en beton. Dat zijn Goede Zaken.

Ambitie: 100% circulair asfalt en beton. Dat zijn Goede Zaken.

  • 13/09/2023

Bij Willemen Groep bouwen 2.100 medewerkers iedere dag opnieuw aan een betere wereld. Of het nu gaat om een duurzaam bouw- of infrastructuurproject of een eigen ontwikkeling, van het ontwerp over de bouw en financiering tot en met het onderhoud zijn de bedrijven in onze groep een solide partner.

Dankzij de onderlinge complementariteit kunnen ze samen zelfs de meest complexe opdrachten aan. Willemen Groep is als aannemer graag een partner die in team het project vormgeeft, optimaliseert en realiseert tot ieders voldoening. Daarbij trekken we voluit de kaart van innovatie, digitalisering en duurzaamheid. Als familiale bouwgroep met een lange traditie en een verre horizon nemen wij onze verantwoordelijkheid om de positieve impact en waardecreatie van onze bedrijfsactiviteiten te vergroten door de milieu-impact en ecologische voetafdruk van onze bedrijfsvoering te beperken.

We integreren de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties in onze bedrijfsstrategie en zetten ons in om deze doelstellingen te realiseren. We werken aan CO2-reductie, duurzame mobiliteit, afvalbeleid en circulariteit, waterbeheer en ketensamenwerking.

Jouw advertentie in Ondernemers?

Adverteren via Voka Mechelen-Kempen

Klik hier

Artikel uit publicatie