Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Algeco & Good Causes gaan hand in hand

Algeco & Good Causes gaan hand in hand

  • 02/02/2023

De Warmste Week zette zich dit jaar in tegen kansarmoede in Vlaanderen. Ook deze keer leverde Algeco modulaire units in het stadspark van Hasselt, maar liefst 35.

Algeco & De Warmste Week


De Warmste Week zette zich dit jaar in tegen kansarmoede in Vlaanderen. Ook deze keer leverde Algeco modulaire units in het stadspark van Hasselt, maar liefst 35. Denk aan de foodzone, het wisselbekerpunt, de bars en de regiekamer. Niet enkel de units, maar ook diverse 360°-services. Algeco nam bovendien een deel van de projectkosten voor zijn rekening. Gedurende het hele jaar steunt Algeco nog andere goede doelen, zoals de stichting ‘Een hart voor Sri Lanka’.

Deze organisatie zet zich in voor de toekomst van kinderen in Sri Lanka. Verder helpen ze Unicef met het bouwen van scholen in Ivoorkust via het Unicef Business Buddy-programma. Met EcoTree Pro wordt dan weer ingezet op duurzaamheid door de mogelijkheid te bieden om op een creatieve manier je klantrelatie te versterken en gelijktijdig je ecologische voetafdruk te verminderen. Al die duurzaamheidsinitiatieven hebben als hoofddoel het minimaliseren van de algemene koolstofuitstoot en het beheer van hun materiële risico’s en kansen. Voor de Modulaire Group waar Algeco deel van uitmaakt, betekent dat in de eerste plaats een koolstofarme economie van de end-to-end toeleveringsketen tegen 2050. Daarnaast beogen ze een verdere ontwikkeling van het ‘Loops within Loops’- model om slimme werk-, leer- en leefruimtes te creëren en optimaliseren ze de werkgelegenheidspraktijken voor een veilige en inclusieve omgeving voor hun werknemers.

https://www.algeco.be/nl

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie