Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Algeco Belgium bekroond met Gold Sustainability Rating door EcoVadis

Algeco Belgium bekroond met Gold Sustainability Rating door EcoVadis

  • 01/12/2023

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes! 

De Gold Rating is de op één na hoogste graad die een organisatie kan behalen. Algeco Belgium behoort tot de top 5% van meer dan 100.000 bedrijven in 175+ landen en 200+ industrieën die beoordeeld worden door EcoVadis. EcoVadis rangschikt ESG-beheersystemen van bedrijven op een schaal van 0-100 volgens vier thema’s: milieu, ethiek, arbeid en mensenrechten, en duurzame inkoop. De beoordeling is onlangs sterk aangescherpt, dus daarom is het uiterst positief dat Algeco Belgium zo goed scoort.
Inder Poonaji, Directeur ESG en Duurzaamheid bij de Modulaire Groep (het moederbedrijf van Algeco Belgium), zei: “Ik ben verheugd voor het Belgisch team dat ze deze EcoVadis Gold-erkenning bereikt hebben door ESG en duurzaamheid centraal te stellen in hun bedrijfsstrategie. De vooruitgang en optimalisaties die we behalen door middel van onze inspanningen op het gebied van ESG en duurzaamheid hebben stevige fundamenten gelegd om de korte- en langetermijndoelstellingen van de Groep te behalen en om de milieu-impact te verminderen en maatschappelijke waarde te creëren.”

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Artikel uit publicatie