Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • "Al meer dan 35.000 woningen voorzien van een duurzame energieoplossing"

"Al meer dan 35.000 woningen voorzien van een duurzame energieoplossing"

  • 20/09/2023

foto

Gutami Solar is een specialist in zonnepanelen, batterijsystemen en slimme sturing van de energieoplossingen op de Belgische en Nederlandse residentiële markt. Het bedrijf onderscheidt zich door goede service, kennis van zaken en een breed productportfolio met een hoge kwaliteitsstandaard. 

Gutami Solar is een specialist in zonnepanelen, batterijsystemen en slimme sturing van de energieoplossingen op de Belgische en Nederlandse residentiële markt. Daarnaast is Gutami Solar ook een groothandel voor installatiebedrijven, zijn we eveneens bekend als installateur van grote industriële B2B projecten en zijn we een belangrijke distributeur van FoxEss omvormers en thuisbatterijen in België. Gutami Solar maakt onderdeel uit van de Gutami Holding. Deze holding is wereldwijd actief en bestaat uit een 18-tal ondernemingen, actief in meer dan 15 landen. Alle ondernemingen zijn werkzaam op het gebied van duurzame energie oplossingen, zoals zonneparken, zonne-energie op het dak, energieopslag en waterstof.

Gutami Solar onderscheidt zich door goede service, kennis van zaken en een breed productportfolio met een hoge kwaliteitsstandaard. Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami al ruim 35.000 daken van zonnepanelensysteem voorzien (wat ongeveer overeenkomt aan een geïnstalleerd vermogen van 135 MW) en reeds meer dan 2.000 batterijsystemen geplaatst in België en Nederland! Het is ons doel om de groene energie in Nederland en België te versnellen door zonnepanelen en slimme energie oplossingen te installeren.

Als dat geen Goede Zaken zijn zijn!