Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Accelero Vlaams-Brabant ging van start!

Accelero Vlaams-Brabant ging van start!

  • 23/09/2020

Op 17 en 18 december werd het startsein gegeven van het Accelero traject Vlaams-Brabant. De deelnemers kwamen samen in het Kronacker hotel, de oude woonst van de directeur van de Tiense Suiker.

De kick-off begon met een kennismakingsronde geleid door de methodiek van de Business Chemistry Workshop. Daarin werd er dieper ingegaan op de kennis en ambitie van elke persoon als ondernemer. Deze interessante gespreksronde leidde tot heel wat gespreksstof. De eerste dag werd afgesloten met een diner waar alle deelnemers elkaar beter leerden kennen. 

Dag 2 stond volledig in het kader van het uitdiepen van de thema's tijdens dit traject. Er werd dieper ingegaan op thema's zoals financiering, juridische structuur, bedrijfsorganisatie, ... Er kwamen 8 aspecten naar boven die in de loop van het traject nog verder uitgediept zullen worden. 

Deze tweedaagse werd afgesloten met een knaller! Daan De Wever van Destiny schetste zijn levensverhaal. Het boeiende verhaal van Daan en zijn broer Samuel die op 12 jaar tijd een bedrijf van 350 werknemers en 100 miljoen omzet op te kaart zette in België, Nederland en Frankrijk.

Kort samengevat: het was een kickstart voor een jaar vol uitdagingen en ambitie!

Heb je deze kick-off gemist? Geen schrik want je kan nog steeds aansluiten bij dit traject. Bedrijven met een omzet tussen de 1 en 5 miljoen komen hiervoor in aanmerking. Bij interesse contacteer Kris Beterams en dan zoeken we samen uit of aansluiten nog mogelijk is.

 

Voka Vonkt Groot-Leuven @Leuven

23 januari 2024
Dyls februari2024
Proximus