Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • 99-jarige uit Tongeren gaat voor facelift

99-jarige uit Tongeren gaat voor facelift

  • 01/12/2023

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes! 

 

Vakmanschap in tegels en natuursteen, dat is waar het familiebedrijf Lambrechts-Nicholaers voor staat. En dat al 99 jaar lang! Vandaag staat Michel Lambrechts als vierde generatie aan het roer van het bedrijf dat zijn overgrootouders in 1924 oprichtten.
Na vier generaties is het tijd om het familiebedrijf een grondige facelift te geven. “We breken het oudste gedeelte van ons bedrijfspand – de kantoorgebouwen – af en vervangen het door splinternieuwe burelen, een grote vergaderzaal en een state-of-the-art toonzaal”, bevestigt Michel. “Uiteraard trekken we resoluut de kaart van duurzaamheid, met onder meer focus op isolatie, een zo zuinig mogelijk waterverbruik, maximaal daglicht en goed verluchte werkruimtes. Het resultaat? Een gezonde en aangename werkomgeving voor onze medewerkers, waarvan sommigen al voor de laatste drie generaties bij ons werken!”
“Dankzij deze facelift beschikken we over een duurzaam bedrijfsgebouw dat klaar is voor toekomstige generaties en een uitstekende uitvalsbasis blijft voor maatwerk in vloeren, wanden, natuursteen en badkamerrenovatie, in Vlaanderen en Wallonië. Dankzij onze eigen interieurarchitecten en vakmannen kan je blijven vertrouwen op onze passie!”

www.lambrechtsnicolaers.be

Artikel uit publicatie