Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • 7.500 m² aan duurzame bedrijfsgebouwen. Dat is Goede Zaken doen.

7.500 m² aan duurzame bedrijfsgebouwen. Dat is Goede Zaken doen.

  • 14/09/2023

Sinds 1975 ontwikkelt en produceert Wilms producten en systemen voor een comfortabeler leven. Zowel binnen als buiten. Wilms streeft naar een ideaal binnenklimaat in huis en een comfortabele buitenbeleving.

Die ambitieuze missie leunt op drie business units: rolluiken, zonwering en ventilatie. Daarmee creëert Wilms een totaaloplossing voor comfort dankzij performante en innovatieve systemen, op-en-top made in Belgium. Met het kloppende hart van de productie, het kenniscentrum en Experience Center in Meerhout en een breed dealernetwerk is Wilms actief in binnen- en buitenland. Vandaag staat met Erik Wilms de tweede generatie aan het hoofd van het warme Kempische familiebedrijf met meer dan 200 medewerkers, allen schaduwmeesters in hart en nieren. Wilms draagt de kernwaarden duurzaamheid, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel en is met een investering van 7.500 m² aan nieuwe duurzame bedrijfsgebouwen op de site in het hartje van de Kempen klaar voor toekomst.

Lees meer

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nation
Mechelen-Kempen
Nieuws

Start-ups gezocht die willen strijden om de wereldbeker

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nationale voorrondes zal de Belgische kandidaat worden uitgezocht die ons land mag vertegenwoordigen op de finale later dit jaar in Saoedi-Arabië. Voka, UWE en GEN Belgium roepen pre-starters, start-ups en scale-ups op zich kandidaat te stellen via de website. De Belgische finalist van vorig jaar, het Gentse Sealution, mocht zich bij de beste 25 kandidaten rekenen en heeft aan zijn deelname verschillende internationale contacten, funding- en groeikansen overgehouden.

Vandersmissen Feestservice serveert 45 jaar ervaring, en dat proef je
Mechelen-Kempen
Nieuws

Vandersmissen Feestservice serveert 45 jaar ervaring, en dat proef je

‘In Hoogstraten verklaarde iedereen me gek’, herinnert Marc Vandersmissen zich lachend. Het was 1983 en als jonge chef toonde Marc grootse ambities. Coöperatie Hoogstraten had hem gevraagd of hij hun jubileumfeest van spijs en drank wilde voorzien. Natuurlijk, antwoordde Marc zelfverzekerd, maar hoe doe je dat: een feest van 4.000 gasten cateren vanuit je moeders achterkeuken? ‘Toestellen had ik amper, dus heb ik zelf au bain-marie-systeem bedacht’, vertelt Marc, die glansrijk in de opdracht slaagde.

Jouw advertentie in Ondernemers?

Adverteren via Voka Mechelen-Kempen

Klik hier

Artikel uit publicatie