Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • 7 Vlaams-Brabantse bedrijven zwaaien op 3 oktober de deuren open voor het grote publiek

7 Vlaams-Brabantse bedrijven zwaaien op 3 oktober de deuren open voor het grote publiek

  • 28/09/2021

Voka Open Bedrijvendag klaar voor 31ste editie

Op zondag 3 oktober 2021 vindt voor de 31ste keer Voka Open Bedrijvendag plaats. Dit jaar pakt de organisatie uit met een bijzondere hybride-editie. Zo is het niet alleen mogelijk om binnen te wandelen bij de meer dan 100 deelnemende bedrijven verspreid over Vlaanderen, maar zijn ook tal van ondernemingen virtueel te bezoeken. In Vlaams-Brabant kunnen geïnteresseerden een fysiek bezoek brengen aan Sack Zelfbouw (Aarschot), Radio Maria (Leuven), Terumo Europe Haasrode (Leuven), Icos Vision Systems (Heverlee), Nice Little Things (Geetbets), SEBO Exclusief (Landen) en Au Flan Breton (Duisburg).

Op Voka Open Bedrijvendag valt er binnen Vlaams-Brabant een grote verscheidenheid aan bedrijven te ontdekken. De deelnemers variëren van familiebedrijf Sack Zelfbouw in Aarschot, gespecialiseerd in zelfbouwpakketten voor verwarming, sanitair, ventilatie, badkamers en elektriciteit, tot ICOS Vision Systems in Heverlee, dat zich bezighoudt met de kwaliteitscontrole van microchips die wereldwijd gebruikt worden door bekende fabrikanten van smartphones, laptops en andere toestellen. Familiebedrijf Nice Little Things, gevestigd in Geetbets, is dan weer gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van gepersonaliseerde geschenken. Ook een bezoek aan de productiesite van de bekende patisserieketen Au Flan Breton in Duisburg of aan SEBO Exclusief in Landen, dat zich bezighoudt met het ontwerp, de productie en de plaatsing van interieurmaatwerk, behoort tot de opties. In Leuven kan je tenslotte een blik achter de schermen werpen bij de studio’s van de katholieke radiozender Radio Maria, of bij de productieafdelingen, labo’s of het hoofdkwartier van Terumo Europe, dat actief is in de productie, distributie en marketing van medische producten.

Virtueel bezoek

Nieuw dit jaar, is dat geïnteresseerden ook via een 360°-tour virtueel kunnen binnenwandelen bij tal van deelnemende bedrijven, een handig alternatief voor bedrijven voor wie een fysieke deelname omwille van veiligheidsrisico’s of andere redenen niet mogelijk is. De virtuele 360°-tours zijn 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 te bekijken, en blijven een jaar lang beschikbaar op het virtuele platform van Voka Open Bedrijvendag.

Digitale reservatietool

Om de gezondheid en veiligheid van ondernemers, medewerkers en bezoekers optimaal te beschermen, werkt Voka Open Bedrijvendag dit jaar met een digitale reservatietool. Via die tool kunnen bezoekers hun uitstap eenvoudig online plannen door een specifiek tijdsslot te reserveren. Een bijkomend voordeel is dat wachtrijen zo vermeden worden.

Meer informatie via www.openbedrijvendag.be of www.openbedrijvendagvirtueel.be.

Zelf interesse om deel te nemen met jouw bedrijf? De volgende editie van Voka Open Bedrijvendag vindt plaats op zondag 2 oktober 2022! Neem contact op via info@openbedrijvendag.be.

Contactpersoon

Sophie Moerenhout

Coördinator partnerships & publiciteit

Proximus