Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • 5 redenen om nu al in te schrijven voor Voka Open Bedrijvendag 2018
Open Bedrijvendag
  • 03/11/2017

5 redenen om nu al in te schrijven voor Voka Open Bedrijvendag 2018

De 27ste editie van Voka Open Bedrijvendag lokte dit jaar 550.000 bezoekers naar meer dan 300 bedrijven. Net zoals de vorige jaren een groot succes. En volgend jaar doen we het gewoon terug opnieuw. Doet uw bedrijf mee? Schrijf u dan nu in. Nog niet helemaal overtuigd? Dan sommen wij graag 5 redenen op waarom het nu het moment is om in te schrijven.

1. Open Bedrijvendag is de ideale manier om het publiek te laten zien wat achter de poorten van uw bedrijf afspeelt. Laat ze kennis maken met Mark, de techniciën of Peter, de ingenieur. Want er is niets leuker voor het publiek om een kijkje achter de schermen te nemen om te zien met wat uw bedrijf bezig is.

bedrijf

2. Vorig jaar lokte Open Bedrijvendag meer dan 550.000 bezoekers. En wat houdt dat dan in voor u? Wel, door deel te nemen aan de Voka Open Bedrijvendag, krijgt uw bedrijf de kans om meer bekendheid bij het grote publiek te verwerven. 

Bezoekers open bedrijvendag

3. En als u u nu al in schrijft, kunt u optimaal genieten van het advies en de begeleiding van het Open Bedrijvendag-team. Zij begeleiden uw bedrijf stap voor stap naar die eerste zondag van oktober.  "Dat is pas over een jaar, waarom nu al inschrijven?", zult u wel denken. Fout, als u u nu inschrijft, is er geen tijdsdruk om bepaalde stappen in het voorbereidingsproces te voltooien en kan uw bedrijf zich des te beter gereed maken voor de grote dag.

advies bedrijvendag

4. Daarnaast hebben vroege vogels niet alleen het voordeel van optimaal begeleid te worden, want wie inschrijft voor 31 december 2017 krijgt er een Early Bird korting van 10% bovenop. Een beloning omdat u net als ons niet kunt wachten op die eerste zondag van oktober 2018 ;)

10% korting

5. Nog niet overtuigd? Dan geven we u gewoon nog een reden, want als uw bedrijf zich nu inschrijft, mag u zelfs nog meer verwachten dan een korting van 10%. Uw factuur bij vroege beslissing wordt namelijk niet in 1 schijf verstuurd, maar in 3 schrijven van respectievelijk 40%, 40% en 20% van het deelnamebedrag. En als dat nog niet genoeg is, worden die schijven ook nog eens over 150 kalenderdagen gespreid. Die kans kan u toch niet laten liggen, toch?

factuur openbedrijvendag

Dus, waar wacht u nog op? Hou nu al zondag 7 oktober 2018 vrij in uw agenda en schrijf u in.

Contactpersoon

Zoë Vandekerckhove

Webredacteur

ING
SD  Worx