Skip to main content
  • Nieuws
  • 5 redenen om naar het event Vliegende Starters te komen

5 redenen om naar het event Vliegende Starters te komen

  • 21/04/2017

Vliegende StartersOp dinsdag 9 mei organiseren we een inspiratiedag voor (pre)starters en jonge bedrijven. Ga in dialoog met topondernemers en experts tijdens de launch talks, laat je inspireren tijdens een boeiend avondprogramma en vier samen met ons 10 jaar Bryo. Het event vindt gelijktijdig plaats in Kortrijk en in Genk, met livestreaming op beide locaties.

1. Laat je inspireren in de launch talks

In rondetafelgesprekken maak je kennis met inspirerende ondernemers met heel wat ervaring. Je krijgt tips & tricks van onder meer Ahmed Hilami van Flyer.be en Conny Vandendriessche van House of HR.

2. Luister naar de founding father van I love Techno

Peter Decuypere, founding father van de techomerken I love Techno en Fuse, is keynotespeaker in Kortrijk. Met  ‘Holy Trinity Thinking’ toont hij op een verassend eenvoudige manier hoe we een product of service waardevoller maken. From (M)E-xperience to (W)E-xperience. In Genk is Tom Palmaerts de hoofdspreker.

3. Win één van de 18 motivatiecheques van 500 euro

Maar liefst 18 aanwezige (pre)starters winnen een cheque van 500 euro (9 in Kortrijk en 9 in Genk). Vul vooraf jouw motivatieformulier in en wie weet ga je met een leuke extra naar huis!

4. Vier samen met ons 10 jaar Bryo

10 jaar bestaat Bryo al en dat willen we vieren. We blikken terug op wat het programma de afgelopen jaren heeft betekend voor startende ondernemers – in woord en in beeld.

5. Breid je netwerk uit

Startende ondernemers ontmoeten? Of meer gevestigde waarden met een hart voor startend ondernemerschap? Tijdens ons walking dinner leg je heel wat nieuwe contacten.

Schrijf je hier in!

IMU - vzw - Altez
IMU - vzw - OBD
IMU - vzw Remant