Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • 4. Collega in de kijker: Britte Ødegård

4. Collega in de kijker: Britte Ødegård

  • 27/09/2022

Graag zetten we onze collega Britte Ødegård in de spotlights! Zij vierde onlangs haar 15-jarige jubileum, stond aan de wieg van onze Lerende Netwerken en barst van het (aanstekelijke!) enthousiasme. Wij vroeger haar naar haar geheim.

15 jaar geleden

Mijn eerste werkdag bij Voka West-Vlaanderen herinner ik me alsof het gisteren was. Als geëmigreerde Kempenaar had ik net mijn veilige thuishaven achtergelaten om de liefde te volgen naar West-Vlaanderen. Een nieuwe job hoorde daar ook bij. Dankzij een team van enthousiaste en dynamische collega’s en een gevarieerde jobinvulling, is de integratie in West-Vlaanderen en bij Voka bijzonder vlot verlopen.

 

Het geheim achter 15 jaar trouwe dienst als projectverantwoordelijke? Dat ligt vast en zeker aan een combinatie van factoren. Wat ik belangrijk vind, is de autonomie die je krijgt om een nieuw project of een opleiding creatief in te vullen en flexibel vorm te geven, waarbij afstemming met de klant gewaardeerd wordt en samenwerking mogelijk is. Het is zeker geen gewone kantoorjob. Door de bedrijfsbezoeken en het professionele netwerk dat je opbouwt in de loop der jaren hoor je, zie je en leer je altijd wel iets nieuws bij.

 

Britte Odegard
AW_ad whitevideo tech@venture
IMU - vzw - INNI
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
IMU - vzw - VDAB
Film Fest Gent 2023
imu - vzw - bebat
imu - vzw - tijd
AW_Digitalisering
MK - ACS - oktober
Proximus
AW_Welt_6stappenplan