Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

250 elektrische bedrijfswagens

  • 27/03/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes!

Ethias Lease, de nieuwe speler op de Belgische markt voor autoleasing, kondigt met trots aan dat ze 4 maanden na de opstart de mijlpaal van 250 bestelde elektrische bedrijfswagens hebben bereikt. 
Met deze mijlpaal toont Ethias Lease, met hoofdzetel in Hasselt, zijn inzet voor het bevorderen van duurzame mobiliteit en het ondersteunen van klanten bij de overgang naar elektrisch rijden. Het bedrijf richt zich op innovatieve leasingoplossingen die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook bijdragen aan een groenere en gezondere toekomst voor iedereen. 
“Sinds onze lancering hebben we een enorme interesse gezien in ons aanbod van elektrische leasingopties”, aldus Erwin Ollivier, General Manager bij Ethias Lease. “Het feit dat we nu de kaap van 250 bestellingen bereiken, onderstreept de vraag naar goede ondersteuning bij bedrijven. We willen dicht bij onze klanten staan en hen bij de transitie naar elektrische mobiliteit ondersteuning op mensenmaat bieden. Die nabijheid is daarbij een troef die we volop willen uitspelen voor Limburg.”

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie