Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • 22 afgestudeerden voor unieke managementopleiding in Limburg

22 afgestudeerden voor unieke managementopleiding in Limburg

  • 24/06/2019

Onlangs namen 22 managers en bedrijfsleiders  hun MBA Highlights-certificaat in ontvangst. De MBA-Highlights-opleiding combineert academische kennisoverdracht en hands-on ervaringsuitwisseling. “In Limburg heb je geen business school, dus organiseren wij een opleiding die de leemte vult. Dit kadert in ons SALVO-actieplan waarmee we onze bedrijven willen laten groeien”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Limburg.

De 22 afgestudeerden
De 22 afgestudeerden.

Bekijk hier het fotoalbum van de diploma uitreiking

Na het succes van de vorige edities, was MBA Highlights toe aan een achtste traject. Dat gebeurde dit jaar opnieuw met de Solvay Brussels School of

Economics & Management. De reeks van 5 tweedaagse modules startte in januari 2019 en eindigde in juni 2019.  Programma-manager Peter Manet (Manet Management in Motion) begeleidde de deelnemers doorheen hun traject.

De doelgroep voor MBA Highlights zijn ondernemers en leidinggevenden met minimaal 5 jaar ervaring die hun onderneming in de toekomst willen laten groeien of willen doorgroeien naar een top-level managementfunctie.

Rudi, Chris en Wim

De deelnemers moesten de kennis van hun opleiding toepassen in een eindwerk. Dat werd beoordeeld door een jury. De samenstelling: Benjamin Beeckmans van Solvay Brussels School of Economics & Management, Sandro Rossetti van Group Bruno (winnende case 2018) en Axelle Henrard van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. De business case van Chris Bergs (Antwerps Sportpaleis), Wim Decraemere (Limaru) en Rudi Ghelen (Ecomat) mocht uiteindelijk de prijs voor de beste integrative case in ontvangst nemen.

Contactpersoon

Ellen Olislagers

Directeur eigenaars-ondernemers