Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • 20 jaar Structura.Biz: “Het gaat over veel meer dan bakstenen: we werken met mensen voor mensen”

20 jaar Structura.Biz: “Het gaat over veel meer dan bakstenen: we werken met mensen voor mensen”

  • 19/11/2021

Structura.Biz viert twintigste verjaardag

Vastgoedonderneming Structura.Biz- werd in 2001 opgericht als een uitloper van het familiebedrijf Structura en viert nu dus zijn twintigste verjaardag.

“Aanvankelijk richtte Structura.Biz zich enkel op de industriële vastgoedmarkt in de Vlaamse Rand, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een nationale speler in B2B-vastgoed met een sterke lokale verankering”, zegt managing partner Ann Verresen. “Dit betekent dat we nu actief zijn in zowel industrie, kantoren en retail. En dit zowel in advies naar verkoop en verhuur, investeringen, waarderingen en de bredere strategische vastgoedvragen, zoals bv. een stay or leave, huurdersvertegenwoordiging, locatieadvies etc…  Het team telt inmiddels 27 medewerkers.  We hebben twee kantoorlocaties, maar we zetten met onze gespecialiseerde consultants in the field in op sterke lokale aanwezigheid. Mede daardoor maken we het verschil met de concurrentie. We realiseren meer dan 300 projecten per jaar en onze database is goed voor bijna 35.000 contacten. In al die jaren bleef onze filosofie binnen het vastgoedbedrijf dezelfde. Via expertise, pro-activiteit, teamspirit, ambitie en een gepersonaliseerde aanpak garanderen we een maximale dienstverlening op maat van de klant. Het gaat over veel meer dan bakstenen: het gaat over mensen. We werken met mensen voor mensen. Het persoonlijk contact is zeer belangrijk.”

team

foto

Structura.Biz evolueert inmiddels van makelaar naar adviseur. “Die visie uit zich op vier fronten”, weet Verresen. “Zo leveren we meer diensten op maat. We willen de persoonlijke relaties met onze klanten nog versterken, onze diensten verbreden op maat van de klant en inspelen op elke vastgoedgerelateerde vraag. We willen daarnaast nieuwe klanten aantrekken door een professionele en interactieve communicatie. Belangrijk daarbij is het inzetten op een performant IT-systeem om efficiënt samen te werken, maar ook data intelligent te gebruiken en op die manier ook een meerwaarde te kunnen bieden aan onze klanten. We werken overigens volop aan ons eigen CRM-systeem dat begin 2022 operationeel zal zijn samen met onze nieuwe website. Door die verregaande digitalisering zullen we nog we veel korter op de bal spelen. Tenslotte is er ook ons motto ‘Iedereen ambassadeur’. We zetten in op persoonlijke groeiplannen van medewerkers, opleiding en flexibele verloning onder andere via het Flex Income Plan.” 

Structura.Biz zet ook in op duurzaamheid. “Niet alleen door onze IT-omgeving te professionaliseren, maar ook door te streven naar een paperless office. Onze medewerkers kunnen nu al kiezen voor een leasefiets of tussenkomst in het openbaar vervoer, in de nabije toekomst komt daar ook de elektrische wagen bij,” besluit de Managing Partner, die nu al uitkijkt naar het feest in het voorjaar 2022 voor de 20ste verjaardag van Structura.Biz.

Structura.Biz
Romeinsesteenweg 566, Strombeek-Bever
Zwitserlandstraat 2, 1060 Brussel
+32(0)2 462 32 00 
office@structura.biz

Proximus