Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • 170 ondernemers zorgen voor nieuwe succeseditie Wakker Waasland

170 ondernemers zorgen voor nieuwe succeseditie Wakker Waasland

  • 27/04/2023

Antwerpse en Wase ondernemers hoeven niet overtuigd te worden van het belang van een sterk netwerk, zo bleek dinsdagochtend 25 april weer in ‘t Bau-huis in Sint-Niklaas. Ruim 170 bedrijfsleiders en zaakvoerders verzamelden er voor een nieuwe succeseditie van Wakker Waasland XL, de speeddateformule van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Goed anderhalf jaar geleden ging Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland van start met Wakker Waasland. Met een speeddate specifiek voor zakelijke contacten geeft ze ondernemers op regelmatige basis de kans om interessante collega-ondernemers beter te leren kennen.

‘In oktober vorig jaar hielden we al een eerste XL-editie van deze formule. Net zoals bij een blind date stellen twee deelnemers zich daarbij kort voor aan elkaar en kunnen ze nagaan wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Na vijf minuten wisselen ze van gesprekspartner. Zo kan elke deelnemer via deze netwerkcarrousel in een uur minstens tien interessante contacten leggen’, legt secretaris-generaal Philippe Heyvaert van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland uit.

Met ruim 170 aanwezigen overtrof de tweede Wakker Waasland XL de opkomst van de eerste editie, die afklokte op ruim 140 deelnemers. ‘Kunnen terugvallen op een ruim netwerk, is belangrijk voor élke ondernemer. We blijven hen daarom graag de gelegenheid bieden om daaraan verder te bouwen en onderling ideeën uit te wisselen in een atmosfeer die dat extra stimuleert’, aldus Philippe Heyvaert.

De volgende normale editie van Wakker Waasland staat al gepland voor 22 november. Plaats van afspraak voor dit populair netwerkevent onder ondernemers is dan Garage De Ridder in Beveren.

Zie je de foto's of de aftermovie niet?

Zitten de foto's en aftermovie verstopt? Meld je aan of maak een profiel aan op onze website om de foto's en aftermovie te bekijken.

Contactpersoon

Ina Veeckman

manager events & netwerkactiviteiten

Deelnemerslijst Netwerkcarrousel XL

Bekijk hier de deelnemerslijst