Skip to main content
  • Dit was #vokanjr 2018!

Dit was #vokanjr 2018!

  • 14/11/2017

Op 5 regionale nieuwjaarsrecepties zette Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen samen met 3.000 ondernemers, beleidsmakers, hoogwaardigheidsbekleders...  het jaar 2018 goed in. (Her)beleef het hier in woord en beeld!

De wereld rondom ons verandert duizelingwekkend snel. Als ondernemer probeert u elke dag opnieuw om van die verandering uw sterkste troef te maken en om de uitdagingen om te zetten in opportuniteiten, samen met uw medewerkers. Zo bouwt u mee aan het welzijn en de welvaart van deze regio.  
 
In de aanloop naar de verkiezingen van 2018 (en 2019) reiken we als Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen alle beleidsmakers de hand. Het doel? Samen de uitdagingen vastpakken waarvoor onze regio staat, met dezelfde daadkracht, durf, moed en creativiteit die onze ondernemingen zo kenmerken. Het stemgedrag van onze ondernemers laat zich raden: zij kiezen resoluut voor een langetermijnvisie en een niet-aflatende focus, over partijgrenzen en legislaturen heen. En daarmee bekennen zij kleur!
 
Tijdens de Voka-nieuwjaarsreceptie klonken ondernemers en politici op een jaar waarin ze keuzes moeten maken en richtingen bepalen. Het was een niet te missen afspraak!

5 boeiende netwerkmomenten - ontdek de (beeld)verslagen!

regio Ieper - 15 januari 2018 - Lees hier het verslag van de nieuwjaarsreceptie in Ieper

regio Kortrijk - Roeselare - Tielt - 18 januari 2018 - Lees hier het verslag van de nieuwjaarsreceptie in Roeselare Expo

regio Brugge - 22 januari 2018 - Lees hier het verslag van de nieuwjaarsreceptie in Brugge

regio Veurne - 25 januari 2018 - Lees hier het verslag van de nieuwjaarsreceptie voor de regio Veurne

regio Oostende - 29 januari 2018 - Lees hier het verslag van de nieuwjaarsreceptie voor Ondernemend Oostende

Contactpersoon