Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Hoe boetes vermijden op de nieuwe energiewetgeving?
Voka Opleiding

Hoe boetes vermijden op de nieuwe energiewetgeving?

Energie

Er komt tegen 2025 heel wat af op ondernemingen op vlak van energie. Denk maar aan EPC, gebouwbeheersysteem, laadpaalverplichting, PV-verplichting... We verwachten strenge boetes voor wie niet conform zal zijn met die nieuwe regelgeving.

In deze opleiding krijg je een overzicht en leer je welke stappen te zetten om beter voorbereid te zijn op de verschillende wetgevingen die op je afkomen. Je krijgt niet alleen theorie, maar vooral heel wat bruikbare tips, tricks en praktijkvoorbeelden!

Bereid je bedrijf voor en vermijd strenge boetes!

Wat mag je verwachten van deze opleiding?

Sessie 1 - Woensdag 17 april van 09u00 tot 12u00

Krijg een overzicht van de verschillende wetgevingen die op je afkomen als bedrijf. Ontdek onder welke regels jij zult vallen. Denk aan bijvoorbeeld: EPC (wil je daar dieper in duiken, bekijk dan zeker deze infosessie), gebouwbeheersysteem, laadpaalverplichting, pv-verplichting... Allemaal wetgevingen die tegen 2025 op een bedrijf afkomen.

Sessie 2 en 3 - Donderdag 25 april van 09u00 tot 15u30

We gaan langs bij een van de deelnemende bedrijven en kijken hoe we daar een betere EPC-waarde kunnen krijgen, we letten op het belang van hernieuwbare energie en meten van energieverbruik. Na deze sessie weet je welke stappen je kan zetten om beter voorbereid te zijn voor de verschillende wetgevingen die op je afkomen. Dit alles met handige tips en tricks en praktijk voorbeelden.

Sprekers

Davy Van Den Meerssche, zaakvoerder van Core Fm

Core Fm zorgt als one-stop shop niet alleen voor het energetisch totaalconcept van jouw gebouw van audit tot beheer. Ze brengen ook actie teweeg om een duurzame transitie voor jou mogelijk te maken. Zo is jouw pand future-proof en voldoet het aan alle nodige wetgevingen en regels.

 

Gert Lismont, Energy Monitoring Expert bij SensEnergies

SensEnergies verzorgt het bewaken van elke energiestroom van meters tot een online overzicht. Zo krijg je een inzicht in uw energieverbruik en leg je de basis voor optimalisatie, EPC verbetering en duurzaamheidsrapportage.

Contactpersoon

Jana Scheers

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Wanneer

Prijs

€550 (excl. btw)

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus