Skip to main content
Map
  • Nieuwe afspraken naar aanleiding van de verscherpte maatregelen

Nieuwe afspraken naar aanleiding van de verscherpte maatregelen

  • 17/03/2020

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen van de regering, gelden bij Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant nieuwe afspraken.

Steunmaatregelen aanvragen voor je onderneming

Het aantal nieuwe besmettingen met coronavirus blijft toenemen. Om je onderneming zo optimaal mogelijk te laten draaien kan je extra steunmaatregelen aanvragen bij de overheid. Hoe je dit aanvraagt vind je op deze webpagina met daarnaast een verzameling van veelvoorkomende vragen en de antwoorden erop. Deze website wordt meermaals per dag geüpdatet.  

Wat onveranderd blijft, is de dienstverlening naar jullie, onze leden. Onze medewerkers zetten hun netwerk en expertise in om je in deze uitdagende tijden zo goed mogelijk te steunen. Een overzicht: 

  • Je vindt de meest gestelde vragen en antwoorden via deze website. Onze experten vullen dagelijks deze informatie aan in functie van actualiteit.
  • Een overzicht van de steunmaatregelen en hoe je deze kan aanvragen.
  • Overschakelen naar een digitale werkwijze: deze omstandigheden brengt Voka Vlaams-Brabant ertoe het exportloket tijdelijk te sluiten in Vilvoorde. In Leuven is er permanentie op maandag, woensdag en vrijdag, telkens van 8u30 tot 12u. Bedrijven die exportdocumenten nodig hebben, kunnen deze ook aanvragen via DigiChambers.
  • Alle medewerkers organiseren zich via telewerk en blijven beschikbaar om op je vragen een antwoord te bieden.

De komende dagen en weken houden wij je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en maatregelen. Voka Vlaams-Brabant wenst jou, je onderneming en je familie alle moed en veerkracht om deze uitdagende periode tegemoet te treden.

Indien je bijkomende vragen hebt, neem contact op met je relatiebeheerder. Deze mensen staan in nauw overleg met onze experten. 

Je kan ook steeds terecht voor vragen via 1adres@voka.be - 016 22 26 89

Proximus