Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Plato Advanced Kempen
Mechelen-Kempen
Traject

VOLZET - Plato Advanced Kempen

Wil jij als ervaren ondernemer werken aan jouw bedrijf? Wil je ontdekken hoe andere ondernemers omgaan met uitdagingen tijdens het ondernemen? In Plato Advanced brengen we mature ondernemers (minstens 15 jaar ervaring) samen om kennis en ervaringen te delen en krijg je inzichten en tools om verder te bouwen aan jouw bedrijf.

Prijs

€ 1000 excl. btw
 

Bryo Financieel management voor startups - Leer de basis van financiën, stel een robuust financieel plan op en neem zelfverzekerd financiële beslissingen
Mechelen-Kempen
Traject

Financieel management voor startups

Startende ondernemers worstelen vaak met financiële onzekerheid en de afhankelijkheid van boekhouders. In deze drie avondsessies, geleid door financieel expert Greet Daems, bieden we concrete oplossingen. Leer de basis van financiën, stel een robuust financieel plan op en neem zelfverzekerd financiële beslissingen.

Locatie

Geel

Prijs

€ 75 (excl. btw)

Plato Trends 2024-2025
Mechelen-Kempen
Traject

Plato Trends 2024

Inflatie en hogere loonkosten, nieuwe generaties op de werkvloer, vergrijzing, Artificial Intelligence, electrificatie en duurzaamheid, … Allemaal belangrijke macro trends waar je als ondernemer mee geconfronteerd wordt. Tel daar nog eens de impact van het politieke beleid bij en je kan alleen maar concluderen dat ondernemers voor grote uitdagingen staan.

Prijs

€ 1000 excl. btw

Plato Advanced Mechelen
Mechelen-Kempen
Traject

Plato Advanced Mechelen

Wil jij als ondernemer werken aan jouw bedrijf? Wil je ontdekken hoe andere ondernemers omgaan met uitdagingen tijdens het ondernemen? In Plato Advanced brengen we mature ondernemers samen om kennis en ervaringen te delen en krijg je inzichten en tools om verder te bouwen aan jouw bedrijf.

Prijs

€ 1000 excl. btw

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
Logo Degroof Petercam Partner Voka Mechelen-Kempen
pfl
Logo Van Roey partner van Voka Mechelen-Kempen