Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

foto
Mechelen-Kempen
Infosessie

Hoe haal je als bedrijf een voordeel uit de energietransitie?

In deze webinar leer je van Guy Vandendungen, CEO van Pulsar Power, hoe je de energietransitie kunt omdenken naar een concurrentieel voordeel. Het kan zelf een manier zijn om nieuwe inkomsten te genereren. Hij zal je uitleggen wat de energietransitie inhoudt en welke verplichtingen er op ons afkomen. Hij zal je ook praktische tips geven over zonnepanelen, batterijen, laadpalen voor elektrische wagens en zelf energie produceren en verkopen.

connected-manufacturing
Mechelen-Kempen
Infosessie

Webinar Connected Manufacturing

De transitie van massaproductie naar kleinere series van complexe maatwerkproducten en korte doorlooptijden zet de productiviteit van maakbedrijven onder druk. Digitale technologieën laten toe om productieapparatuur te connecteren, data te extraheren en data-gedreven toepassingen op te zetten. Hiermee kan de productiviteit van uw onderneming aanzienlijk verhoogd worden. Toch heerst vaak het gevoel dat deze toepassingen te duur zijn, complex zijn of dat de uiteindelijke waarde onduidelijk is. 

Prijs

Gratis

vlaio

Foto lamp
Mechelen-Kempen
Infosessie

Financier de energietransitie in jouw bedrijf (GRATIS)

Vlaanderen wil tegen 2030 10% van de energiedragers in de niet energie-intensieve industrie vergroenen. Ook heel wat bedrijven zetten hun eigen klimaatdoelstellingen en nemen daarbij hun energieverbruik onder de loep. Je energieverbruik vergroenen is dan ook cruciaal. Maar hoe financieer je dat? Dat ontdek je in dit webinar. 

Prijs

Gratis

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
Logo Degroof Petercam Partner Voka Mechelen-Kempen
pfl
Logo Van Roey partner van Voka Mechelen-Kempen