Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Asset deals en overnames
Vlaams-Brabant
Opleiding

Finance | Asset deals en overnames

Heeft jouw onderneming, nu of in de toekomst, te maken met opportuniteiten rond overnames of asset deals, dan krijg je in deze diepgaande opleiding het volledige overzicht van de do's & don'ts.

Locatie

Leuven

Prijs

€550 (excl. btw)

Go International
Vlaams-Brabant
Opleiding

Mercurio Go International

Heeft jouw onderneming nood aan een internationale strategie? Dan is het tijd voor Mercurio Go International! Samen met jou werken we een gedetailleerd exportplan uit op maat van je bedrijf. Zo blijf jij ook in het buitenland sterk, wendbaar en competitief.

Prijs

€1000 (excl.btw)

Mini MBA Highlights Voka Vlaams-Brabant
Vlaams-Brabant
Opleiding

MBA Highlights - Versnel je groei

Wil jij de beste versie van jezelf worden door te leren van de allerbeste? Grijp je kans met MBA Highlights en wordt een topmanager, leider of toekomstige 'captain of industry'.

Prijs

€ 8.900,00 Voka-lid€ 13.350,00 niet-lidAlle prijzen zijn excl. btwInbegrepen:Groepsbegeleiding en coachingLunch, diner, drank aan tafel, versnaperinge...
Real Leaders - Het traject Real Leaders is er voor ondernemers en bedrijfsleiders die de moed hebben om in de Spiegel te kijken. Die durven bezinnen en verandering in hun leven willen toelaten.
Vlaams-Brabant
Opleiding

Real Leaders

Echte leiders zijn echte mensen; authentiek, krachtig, kwetsbaar, gevoelig en charismatisch. Maar om dat te zijn, moet je eerst in de spiegel durven kijken. Het zijn kwaliteiten waar je in kunt groeien door hard aan jezelf te werken. Het traject Real Leaders is er enkel en alleen voor hen die de moed hebben om in de Spiegel te kijken. Die durven bezinnen en verandering in hun leven willen toelaten. Neem jij genoegen met een middelmatig leven of een middelmatig leiderschap? Of kies je eerder voor een inspirerende rol waarbij jij voor jouw werknemers een omgeving wil creëren die gebaseerd is op waarden die de wereld mooier maken?!

Prijs

Wens je meer te weten over de opleiding? Contacteer Sofie Bockaert

Transfer readiness
Vlaams-Brabant
Opleiding

Transfer readiness

Denk je eraan om jouw onderneming over te laten aan een externe (of interne) koper? Maar zie je op tegen deze zakelijke en emotionele rollercoaster?

Locatie

Leuven

Prijs

€1.200 (excl. btw)

Starten met een Raad van Advies
Vlaams-Brabant
Opleiding

Starten met een Raad van Advies

In dit traject begeleidt Voka-KvK Vlaams-Brabant jou individueel in de samenstelling van de raad van advies én gedurende het eerste werkingsjaar van de raad. Je bent zeker van een kwalitatieve samenstelling en je wordt ontnomen van alle administratieve taken.

Locatie

Leuven

Prijs

€1.200 (excl. btw)

Akkodis partner
Bofidi
Voka Kvk Vlaams-Brabant partner Brussels Airport
Propaganda
BMW Juma Leuven - Mechelen
ING
Proximus NXT
SD  Worx
Premed