Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Real Leaders
Vlaams-Brabant
Opleiding

Real Leaders

Echte leiders zijn echte mensen; authentiek, krachtig, kwetsbaar, gevoelig en charismatisch. Maar om dat te zijn, moet je eerst in de spiegel durven kijken. Het zijn kwaliteiten waar je in kunt groeien door hard aan jezelf te werken. Het traject Real Leaders is er enkel en alleen voor hen die de moed hebben om in de Spiegel te kijken. Die durven bezinnen en verandering in hun leven willen toelaten. Neem jij genoegen met een middelmatig leven of een middelmatig leiderschap? Of kies je eerder voor een inspirerende rol waarbij jij voor jouw werknemers een omgeving wil creëren die gebaseerd is op waarden die de wereld mooier maken?!

Prijs

€ 7.500 voor leden (excl. BTW)€ 13.100 voor niet-leden (excl. BTW)Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. De aanvraag dient ...
Van teamlid naar teamleider
Vlaams-Brabant
Opleiding

Van teamlid naar teamleider

Sterk in je schoenen als leidinggevende! Wat maakt van jou een goede leider? Welke competenties heb je nodig om je door opportuniteiten én valkuilen te navigeren? In dit lab krijg je de tools mee die van jou een efficiënte en zelfzekere leidinggevende maken.

Locatie

Vilvoorde

Prijs

€550 (excl. btw)

Voka Kvk Vlaams-Brabant partner Brussels Airport
Propaganda
BMW Juma Leuven - Mechelen
ING
Proximus
SD  Worx
Premed