Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

De kwaliteit van zorg
Voka nationaal
Netwerking

Kwaliteit van zorg als sleutel tot optimale zorgresultaten

Ontdek hoe de kwaliteit van zorg de sleutel is tot het bereiken van optimale zorgresultaten. Alles draait om het verbeteren van zorg door aandacht te besteden aan verschillende aspecten: veiligheid, effectiviteit, efficiëntie, tijdigheid, gelijkwaardigheid en persoonsgerichtheid. Maar hoe vertaalt zich dit in de praktijk? Kom het te weten op dinsdag 21 mei 2024.

Locatie

Beersel

Prijs

Leden: €60.00
Niet-leden: €120.00

Zorgzame buurten in opmars
Voka nationaal
Netwerking

Zorgzame buurten in opmars

Ontdek de trend van zorgzame buurten die momenteel alle aandacht trekken! Met meer dan 130 projecten gesteund door het Departement Zorg van de Vlaamse overheid, groeit het concept van zorgzame buurten snel. Het hoofddoel? Om elke bewoner in een buurt de zorg, hulp en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. Van het identificeren van zorgbehoeften tot het verwijzen naar gepaste zorginstanties en het stimuleren van samenwerking tussen verschillende sectoren, zorgzame buurten hebben veel te bieden.

Locatie

Geel

Prijs

Leden: €60.00
Niet-leden: €120.00

Zorghubs & architectuur in de zorg
Voka nationaal
Netwerking

Zorghubs & architectuur in de zorg

Onze gezondheidszorg staat doorgaans in het teken van diagnose en behandeling binnen ziekenhuizen. Met dubbel zoveel ziekenhuisbedden als Nederland, aanzienlijke financiële investeringen en een groot aantal personeelsleden, lijkt de focus op curatieve zorg overheersend. Het interventiespectrum van welzijns- en gezondheidszorg dient breder opgezet te worden, hoe? Dat ontdek je op donderdag 6 juni 2024.

Prijs

€ 60,00 (excl. btw) voor leden
€ 120,00 (excl. btw) voor niet-leden

ING
SD  Worx