Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Voka Connect: Thule - thema: reshoring
West-Vlaanderen
Netwerking

Voka Connect: Thule

Groeien door reshoringVroeger was het vaak kosteneffectief om productie te vestigen in lageloonlanden, zoals China en Vietnam. Als gevolg van de stijgende lonen in die landen, toenemende transportkosten en duurzaamheidsdoelstellingen, zijn er echter duidelijke tekens van verandering merkbaar.

Locatie

Menen

Prijs

65 euro (exclusief voor Voka-leden)

Voka Connect: VLtrac - thema: internationaal ondernemen
West-Vlaanderen
Netwerking

Voka Connect: VLtrac

De vraag naar groeikansen in Wallonië en Frankrijk is groot. Maar hoe zet je de stap over de grens? Michiel en Jeroen Vanloot, 4de generatie van het familiebedrijf Vanloot (vroeger VLtrac) vertellen over hun parcours en de daarbij horende valkuilen en successen. Want groeien over de Vlaamse grenzen heen lijkt logisch, maar vraagt in realiteit behoorlijk wat finesse en specifieke marktkennis. Hun inzichten zijn van onschatbare waarde voor bedrijven die groei ambiëren in Wallonië en Frankrijk. Leer van Vanloot hoe zij met succes deze (inter)nationale expansie hebben gerealiseerd en welke lessen jij als ondernemer of bedrijfsleider met groeiambities hieruit kunt trekken.

Locatie

Boeschepe

Prijs

Leden: €65.00
Niet-leden: €65.00

Voka Connect: Westvlees - thema: internationaal ondernemen
West-Vlaanderen
Netwerking

Voka Connect: Westvlees

Groeien door exportWanneer je als onderneming internationale markten betreedt, biedt dat nieuwe kansen en kan het de groei van jouw onderneming stimuleren. Onder internationalisering kan export en internationale expansie vallen.

Locatie

Westrozebeke

Prijs

65 euro (exclusief voor Voka-leden)

What’s Hot in Grensoverschrijdende Multimodaliteit
West-Vlaanderen
Netwerking

What’s Hot in Grensoverschrijdende Multimodaliteit

Deze What’s Hot draait helemaal rond multimodaal transport. Meer weten over hoe je als bedrijf duurzaam internationaal transport organiseert en wat de voordelen ervan zijn? Of ben je zelf thuis in grensoverschrijdend multimodaal transport en wil je die kennis graag delen?

Locatie

Menen

Prijs

Deelname aan dit evenement is gratis.

Missie Expo Japan 2025
West-Vlaanderen
Netwerking

Missie Expo Japan 2025

Japan, het land van de rijzende zon én de aanstaande Wereldtentoonstelling in 2025. Ontdek samen met Voka het ondernemende en bruisende Osaka tijdens een bezoek aan de Expo 2025. Laat je onderdompelen in de Japanse creatieve ondernemersmindset en verrijk jezelf met een wereldse blik op de toekomst.

Titeca
Accent
ING
Proximus
SD  Worx