Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Food & Beverage Community 2024
West-Vlaanderen
Netwerking

Food & Beverage Community 2024

Ben jij bezig met Food & Beverage in de breedste zin van het woord, en wil je beroep doen op een netwerk voor kennis- en ervaringsuitwisseling? Dan is onze nieuwe Food & Beverage community misschien wel iets voor jou!

Prijs

565 euro per persoon (exclusief voor Voka-leden) voor het volledige kalenderjaar, met 6 activiteiten (4 fysiek, 2 webinars).Je kan op elk moment nog i...
Voka Connect: Westvlees - thema: internationaal ondernemen
West-Vlaanderen
Netwerking

Voka Connect: Westvlees

Groeien door exportWanneer je als onderneming internationale markten betreedt, biedt dat nieuwe kansen en kan het de groei van jouw onderneming stimuleren. Onder internationalisering kan export en internationale expansie vallen.

Locatie

Westrozebeke

Prijs

65 euro (exclusief voor Voka-leden)

Missie Expo Japan 2025
West-Vlaanderen
Netwerking

Missie Expo Japan 2025

Trend Tour: The Rising FutureJapan, het land van de rijzende zon én de aanstaande Wereldtentoonstelling in 2025. Ontdek samen met Voka - Kamer Van Koophandel West-Vlaanderen en nexxworks het ondernemende en bruisende Japan tijdens een bezoek aan de Expo 2025.

Prijs

Richtprijs volledig pakket - onder voorbehoud: € 9.750 (excl. btw) Er is ook de mogelijkheid om het pakket exclusief vluchten te boeken. Inb...
Titeca
Accent
ING
Proximus NXT
SD  Worx