Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerk Marcom

Netwerk Marcom

Welkom bij het Netwerk Marcom, een initiatief van de Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, speciaal ontworpen voor leiders in de wereld van marketing en communicatie. 

Ben je een marketingdirecteur, CMO, of een invloedrijke marketingprofessional die op zoek is naar groei, innovatie en effectieve netwerkmogelijkheden? Dan is het Netwerk Marcom de ideale gemeenschap voor jou. Sluit je aan om samen met gelijkgestemden uit de sector je kennis te delen en je professionele netwerk uit te breiden.

Doelgroep

Het Netwerk Marcom richt zich op senior professionals binnen de marketing en communicatie, zoals CMO's, marketingdirecteurs, en communicatieverantwoordelijken. Wij verwelkomen leiders die al een aantal jaar de eindverantwoordelijkheid dragen binnen hun marketingteams, uit organisaties die ten minste 5 FTE's groot zijn. 

Ben jij klaar om je ervaringen te delen, te leren van de besten in de sector en samen te werken aan de toekomst van marketing en communicatie? Dan is dit netwerk voor jou.
 

Lidgeld 

Het lidgeld bedraagt €660,- excl. btw per werkingsjaar. Dit loopt van september t.e.m. juni. In deze periode komt het netwerk vier keer per jaar samen. Leden worden ook uitgenodigd voor het kick-off-event op 17 september 2024.

  • Vier netwerksessies per jaar, elk met een uniek thema gericht op actuele marketingtrends en innovaties.
  • Exclusieve sprekers en experts binnen het vakgebied.
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden met andere top marcom-professionals.
  • Catering tijdens elke sessie, inclusief een netwerkborrel en maaltijd.

Door te investeren in lidmaatschap bij Netwerk Marcom, versterk je niet alleen je eigen professionele positie, maar draag je ook bij aan de groei en ontwikkeling van de marketing- en communicatiesector in Vlaams-Brabant.

 

Ik stel me kandidaat

Contactpersoon

Liesbeth De Kegel

Coördinator Digitale Communicatie