Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerk HR-managers Multinationals

Netwerk HR-managers Multinationals 

Het netwerk HR-Multinationals verenigt de kennis en ervaring van Vlaams-Brabantse HR-verantwoordelijken die binnen een internationale context actief zijn. Er wordt een exclusief forum geboden waarbinnen op een open, directe en discrete manier met elkaar kan worden gediscussieerd. De onderwerpen gaan over thema’s, knelpunten en uitdagingen waarmee HR-verantwoordelijken in de dagelijkse praktijk geconfronteerd worden. De bijeenkomsten worden 4 keer per jaar georganiseerd.

Doelgroep

HR-verantwoordelijken actief in een wereldwijde multinational. De Vlaamse vestiging heeft minstens 50 medewerkers op de payroll staan. Het lidmaatschap van het netwerk HR-medewerkers Multinationals is persoonlijk en niet overdraagbaar. Exclusief toegankelijk voor leden van Voka-Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant. 

Stuurgroep

Zin om een voortrekkersrol te spelen binnen dit netwerk? Stel je dan ook kandidaat om mee in de stuurgroep te zitten en bepaal mee de thema's die we aanpakken. 

Data

dinsdag 24 september 2024 van 12u00 tot 16u00

dinsdag 3 december 2024 van 12u00 tot 16u00

dinsdag 4 maart 2025 van 12u00 tot 16u00

dinsdag 3 juni 2025 van 12u00 tot 16u00

Locatie

Alle sessies vinden plaats in Kasteel Ter Ham in Steenokkerzeel. 

Lidgeld 

Het lidgeld bedraagt €660,- excl. btw per werkingsjaar. Dit loopt van september t.e.m. juni. In deze periode komt het netwerk vier keer per jaar samen na een kick-off event met de andere netwerken en communities op 17 september 2024. 

Ik stel me kandidaat

Contactpersoon

Isabel De Winter

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs - Preventieadviseur