Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerk Bedrijfsleiders

Bedrijfsleiders

In het netwerk Bedrijfsleiders wordt een exclusief forum geboden aan bedrijfsleiders waarbinnen zij op een open, directe en discrete manier met elkaar kunnen discussiëren over ondernemerschap, bedrijfsweetjes, knelpunten en uitdagingen waarmee zij in de dagelijkse praktijk geconfronteerd worden.

De bijeenkomsten worden regelmatig georganiseerd op locatie bij een van de deelnemende bedrijven, waar er kennis en ervaring uitgewisseld wordt. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen. Er zijn reeds 3 netwerken Bedrijfsleiders opgestart: netwerk Bedrijfsleiders Montreal, Bedrijfsleiders Toronto en Bedrijfsleiders San Francisco.

Dit is een platform én klankbord waar ik mijn dagdagelijkse topics een plaats kan geven, door er in alle openheid met gelijkgestemden over te spreken.

Patrick Vande Kerckhove (Van Lanschot Hasselt)

Agenda 2023 - 2024

Agenda - Bedrijfsleiders Toronto

Agenda 2023-2024

ThemaSprekerDatumLocatie
OrganisatieontwikkelingHeidi Werckx24/10/2023Van Havermaet
Bedrijfsbezoek 05/12/2023Essec
Alternatieve marketingFrank Wouters06/02/2024VOS-technics
Gezamenlijke sessie bedrijfsleiders - AI 16/04/2024Voka - KVK Limburg
Slotsessie Wijnsafari28/05/2024Borgloon

Stuurgroep

Het netwerk Bedrijfsleiders Toronto heeft  Bart Vanwinkel (Ebema) als voorzitter. Johan Deroy (Essec), Joris Vrancken (P&V Elektrotechniek) en Carl Bruynseels (Alro Group) vervolledigen de stuurgroep.

Agenda - Bedrijfsleiders Montreal

Agenda 2023-2024

ThemaSprekerDatumLocatie
Bedrijfsbezoek PubmarketDorien Breels10/10/2023Kermt
Inhoudelijke sessie: Cybersecurity en GDPRKPMG27/11/2023TBA
Bedrijfsbezoek Rhenus AutomotiveBob Schreurs21/02/2024Genk
Gezamenlijke sessie bedrijfsleiders - AI 16/04/2024Voka - KvK Limburg
Slotsessie: Golfinitiatie 14/06/2024Hasselt

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk Bedrijfsleiders Montreal is  Natalie Ulburghs (Monard Law). Zij wordt ondersteund door Ingrid Vosch (PKF-VMB Bedrijfsrevisoren), Karel Luyckx (Vanderstraeten) en Pascal Hermans (Pluon).
 

Agenda - Bedrijfsleiders San Francisco

Stuurgroep

Het netwerk Bedrijfsleiders San Francisco heeft Erik Colemonts (Motmans & Partners) als voorzitter. Verder bestaat de stuurgroep uit Patrick Vande Kerckhove (Van Lanschot Private Banking), Dirk Trippaers (Tectum Group) en Kristiaan Deckers (Rezinal).

Voor wie?

Lidmaatschap van het netwerk Bedrijfsleiders is persoonlijk. Enkel bedrijfsleiders van ondernemingen met meer dan 50 werknemers, die lid zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg, kunnen toetreden. Als CEO of eigenaar-ondernemer draagt men de eindverantwoordelijkheid voor het beleid van deze onderneming.

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt  €700,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.  

Inschrijven kan hier!

Contactpersonen

Ellen Heymans

Manager ondernemersrelaties

Silke Franssen

Coördinator netwerken

Jonas De Raeve

Directeur belangenbehartiging