Skip to main content
  • Netwerk Bedrijfsleiders Multinationals

Wat

Het Netwerk Bedrijfsleiders Multinationals is een exclusief netwerk voor bedrijfsleiders van Limburgse ondernemingen die deel uit maken van een multinational met hoofdkantoor in het buitenland, of lokaal bij de 100 grootste spelers van Limburg horen, of min. 100 FTE’s tellen en geen eigenaar-ondernemer zijn; zij vormen een burning platform waarin gezocht wordt naar win-win situaties en waar best practices met mekaar worden uitgewisseld en hebben de ambitie om gezamenlijke standpunten te vormen en hiermee impact te creëren op het beleid.

Wie

Lidmaatschap van het netwerk Bedrijfsleiders Multinationals is persoonlijk. Als bedrijfsleider draagt u de eindverantwoordelijkheid voor het beleid van de Limburgse onderneming. Uw bedrijf is lid van Voka – Kamer van Koophandel Limburg en heeft minstens 100 fulltime equivalenten op de payroll staan.

Lidmaatschap van het netwerk Bedrijfsleiders Multinationals is persoonlijk.

Stuurgroep

De voorzitter van dit netwerk is Dirk Vander Mierde (IPL Loomans). Verder bestaat de stuurgroep uit Erik Lamers (Celanese), Didier Vercruyssen (Owens Corning), Véronique Thoelen (Bose) en Rob Ramaekers (LAG).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt  €625,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Cathérine Dreesen

Directeur internationalisatie & innovatie