Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerk Bedrijfsleiders Multinationals

Bedrijfsleiders Multinationals

Het Netwerk Bedrijfsleiders Multinationals vormt een burning platform waarin gezocht wordt naar win-win situaties en waar best practices met elkaar worden uitgewisseld. Het heeft de ambitie om gezamenlijke standpunten te vormen en hiermee impact te creëren op het beleid. 

Het is een exclusief netwerk voor bedrijfsleiders van Limburgse ondernemingen die deel uit maken van een multinational met hoofdkantoor in het buitenland, of lokaal bij de 100 grootste spelers van Limburg horen, of min. 100 FTE’s tellen en geen eigenaar-ondernemer zijn.

Stuurgroep

De voorzitter van dit netwerk is Rob Ramaekers (LAG). Verder bestaat de stuurgroep uit Ron Barten (Owens Corning), Stefan Maussen (Nitto), Jan Schreurs (Sumitomo) en Dirk Vander Mierde (Foresco).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt  €700,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Lidmaatschap van het netwerk Bedrijfsleiders Multinationals is persoonlijk.

Inschrijven

Voor wie?

Als bedrijfsleider draag je de eindverantwoordelijkheid voor het beleid van de Limburgse onderneming. Jouw bedrijf is lid van Voka – Kamer van Koophandel Limburg en heeft minstens 100 fulltime equivalenten op de payroll staan.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Cathérine Dreesen

Directeur internationalisatie & innovatie