Skip to main content
  • Netwerk Bedrijfsleiders

Wat

In het netwerk Bedrijfsleiders wordt een exclusief forum geboden aan bedrijfsleiders waarbinnen zij op een open, directe en discrete manier met elkaar kunnen discussiëren over ondernemerschap, bedrijfsweetjes, knelpunten en uitdagingen waarmee zij in de dagelijkse praktijk geconfronteerd worden. De bijeenkomsten worden regelmatig georganiseerd op locatie bij een van de deelnemende bedrijven, waar er kennis en ervaring uitgewisseld wordt. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

Er zijn reeds 3 netwerken Bedrijfsleiders opgestart: netwerk Bedrijfsleiders Montreal, Bedrijfsleiders Toronto en Bedrijfsleiders San Francisco.

Dit is een platform én klankbord waar ik mijn dagdagelijkse topics een plaats kan geven, door er in alle openheid met gelijkgestemden over te spreken.

Patrick Vande Kerckhove (Van Lanschot Hasselt)

Wie

Lidmaatschap van het netwerk Bedrijfsleiders is persoonlijk. Enkel bedrijfsleiders van ondernemingen met meer dan 50 werknemers, die lid zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg, kunnen toetreden. Als CEO of eigenaar-ondernemer draagt men de eindverantwoordelijkheid voor het beleid van deze onderneming.

Lidmaatschap van het netwerk Bedrijfsleiders is persoonlijk.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk Bedrijfsleiders Montreal is Stijn Skondras (Skondras). Hij wordt ondersteund door Ingrid Vosch (PKF-VMB Bedrijfsrevisoren), Natalie Ulburghs (Monard Law) en Pascal Hermans (Youston).

Het netwerk Bedrijfsleiders Toronto heeft  Bart Vanwinkel (Ebema) als voorzitter. Johan Deroy (Essec), Joris Vrancken (P&V Elektrotechniek) en Carl Bruynseels (Alro Group) vervolledigen de stuurgroep.

Het netwerk Bedrijfsleiders San Francisco heeft Dirk Trippaers (Tectum Group) als voorzitter. Verder bestaat de stuurgroep uit Patrick Vande Kerckhove (Van Lanschot Private Banking), Dirk De Wachter (Deaplus), Erik Colemonts (Motmans & Partners) en Kristiaan Deckers (Rezinal).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt  €625,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.  

Contact

Secretaris van het netwerk Bedrijfsleiders Montreal is Cassandra Cops.

Secretaris van het netwerk Bedrijfsleiders Toronto is Kim Jacobs.

Secretaris van het netwerk Bedrijfsleiders San Francisco is Jonas De Raeve.

Inschrijven kan hier!

Contactpersonen

Cassandra Cops

Verantwoordelijke ledenrelaties

Kim Jacobs

Verantwoordelijke ledenrelaties

Jonas De Raeve

Directeur belangenbehartiging