Skip to main content
  • MNM Jump Jobs

MNM Jump Jobs

MNM JumpJobs biedt jongeren zonder tonnen werkervaring de sprong naar een eerste job en laat ze minstens vier weken lang ervaring opdoen bij een straf bedrijf.

Ben je een doorzetter? Heb je oog voor detail? Ben je een teamplayer? Voor iedereen die al ooit op zoek ging naar een job klinken deze bewoordingen bekend in de oren. Maar voor heel wat jongeren, zonder tonnen werkervaring, is de weg naar een eerste job vaak een stevige uitdaging.

MNM JumpJobs biedt jongeren de sprong naar een eerste job. Via MNM JumpJobs kunnen jongeren vier weken lang een betaalde werkervaring opdoen bij een straf bedrijf in de buurt. Zowel studenten die de handen uit de mouwen willen steken of jongeren die pas of misschien al even op zoek zijn naar werk kunnen aan de slag. Zo kunnen jongeren de nodige ervaring opdoen die goed van pas zal komen in hun latere loopbaan.

MNM JumpJobs is een project van VRT, VOKA, Itzu Jobs, Squire en de Vlaamse overheid.

BEN JE EEN WERKGEVER EN WIL JE GRAAG EEN WERKERVARING AANBIEDEN? ZO DOE JE MEE!

Surf naar www.mnmjumpjobs.be. Daar kan je (via het platform van Squire) jouw boeiende werkervaring van (minstens) vier weken aanbieden aan één of meer jongeren. Dit in de periode van 28.02.2022 tot 31.08.2022.

Heb je vragen over het project? Wat met vergoeding? Welke overeenkomst wordt er opgesteld? Wat zijn de voorwaarden? Hoe kom ik in contact met een jongere? Surf naar www.mnmjumpjobs.be voor alle antwoorden.

Bedrijven als Telenet, Coca Cola, Lotus Bakeries, Essers, Johnson & Johnson, Arvesta en vele anderen doen alvast mee. Jij ook?

Jump Jobs partners

Contactpersonen

Karla Bosschaerts

Manager Events

Elise Bal

Manager Ondernemingsrelaties

Wanneer

IMU - vzw Remant
IMU - vzw - Altez
IMU - vzw - De Tijd