Skip to main content
  • Voorwaarden VLAIO

Voorwaarden VLAIO

1.    Prijs en kortingen

Voka houdt de prijs van zijn opleidingen zo laag mogelijk. Bepaalde opleidingen worden ondersteund door het Agentschap Innoveren en Ondernemen. De inbreng van de overheid is reeds afgetrokken van de vermelde deelnameprijs. Dat is een vaste prijs voor elke deelnemer waar geen vroegboekkorting of kmo-portefeuille op van toepassing is.

2.    Gebruik beeldmateriaal

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.


3.    Annulatievoorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via  kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de (eerste) sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

4.    Veiligheidsprotocol 

5.    Andere voorwaarden

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Contactpersonen

Carolien Jans

Project manager

Kim Kerkhofs

Directie-assistente