Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Voorwaarden communities

Voorwaarden communities

1.    Prijs 

Voka houdt de prijs van zijn events zo laag mogelijk. Betaling verloopt na ontvangst van factuur.

2.    Gebruik beeldmateriaal

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

3.    Annulatievoorwaarden

Je schrijft je in voor een volledig community pakket. Hierin zitten alle sessies die voorzien zijn voor deze community. Het is niet mogelijk om je apart in te schrijven voor een activiteit. Alleen als dit specifiek vermeld staat. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via bieke.mertens@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de (eerste) sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd.

4.    Andere voorwaarden

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Bij annulering wordt de volledige deelnameprijs teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Contactpersoon

Bieke Mertens

Medewerker communities