Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Aftellen naar verhuis

Aftellen naar verhuis

  • 21/04/2023

Nog veertien nachten slapen… Dan kunnen de Mechelse collega’s eindelijk verhuizen naar het nieuwe kantoor. Het zicht op de Romboutstoren, de centrale ligging met grote parkeergarage, de duurzame technieken én de buurt die volledig heropgewaardeerd zal worden… het gebouw heeft alle troeven om een mooie nieuwe landmark te worden voor Voka.

Twee verdiepingen

Het nieuwe kantoor bevindt zich op de Keerdoksite in Mechelen, op het Rik De Saedeleerplein. Je neemt na de afrit Mechelen-Noord op de E19 richting centrum en je rijdt er vanzelf langs. Aan je rechterkant kan je de parkeergarage binnenrijden en de lift nemen naar de elfde verdieping. Daar word je ontvangen én kan je met een prachtig zicht op de stad een koffie of thee drinken in de lounge of meteen door naar je afspraak in één van onze vergaderzalen.

Eén verdieping hoger vind je dan het Mechelse Voka-team. Waar je ook zit, de landscape opstelling zorgt voor veel lichtinval. Maar zit je liever rustig, dan kan je je afsluiten van de collega’s in één van onze drie focusboxen. In de mooie keuken kan je bijpraten met de collega’s. De vergaderbox leent zich dan weer voor informele groepsgesprekken.

Onze eerste officiële werkdag in het nieuwe kantoor wordt maandag 8 mei. Met al dat moois in het vooruitzicht is het niet meer dan logisch dat we met z’n allen serieus aan het aftellen zijn naar de grote dag.

nieuw kantoor

Verhuis

Voor sommige collega’s is het aftellen, voor anderen telt elke minuut van elke dag om de verhuis rond te krijgen. Het statige herenhuis in de Onze-Lieve-Vrouwestraat was maar liefst 26 jaar hét huis van vertrouwen voor de ondernemers in de regio Mechelen. Méér dan 25 jaar geschiedenis verhuis je niet op één dag. Kim Kerkhofs, die zelf al méér dan twintig jaar werkt in het kantoor in hartje Mechelen, staat samen met Brenda Boons in voor de verhuis. Dankzij een strakke planning, een oog voor alle details, hard werk en de hulp van alle collega’s zijn Kim en Brenda het onmogelijke mogelijk aan het maken: op een recordtijd de verhuis afronden!

verhuis collegas