Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
 • Supply Chain Management Business Network - 2024
Voka Lerend Netwerk

Supply Chain Management Business Network - 2024

Het internationale logistieke landschap evolueert razendsnel. Door op zoek te gaan naar goede praktijken, kennis en knowhow uit te wisselen, versterk je de positie van je onderneming en kan je makkelijker anticiperen op wijzigingen in de markt. Wil je graag jouw uitdagingen aftoetsen met managers in dezelfde functie en situatie? Dan is dit Business Network zeker en vast iets voor jou.

Wat haal je uit dit Business Network?

 1. Je vindt oplossingen uit de praktijk voor jouw probleem, onder professionele begeleiding van experts en via onderlinge ervaringsuitwisseling.
 2. Samen weet je meer. Je gaat samen aan de slag om je kennis en expertise te optimaliseren en verder uit te breiden.
 3. Je bouwt actief aan je netwerk. Het Business Network is een vaste groep van managers die je op regelmatige basis ziet

Hoe werkt dit Business Network?

 • Er zijn 9 sessies per jaar met telkens een bedrijfsbezoek, waarvan de kick-off plenair is en iedere deelnemer nog 5 sessies kiest.
 • Thema's voor 2024 zijn: 
  • Duurzaamheid en logistiek: Green Deal & CBAM tijdslijnen - Circulariteit: Product as a service, Reduce- Reuse- Recycle - ESG rapportering - Subsidie mogelijkheden voor groene supply chain innovaties (=plenaire sessies)
  • Rapportering van een dashboard voor logistieke data: data driven visualisaties, Power BI, power apps
  • Ergonomie in de logistiek
  • CAO 104 in de logistiek (werkgelegenheidsplan werknemers +45 jaar)
  • Tracking & tracing van goederen en verpakkingen
  • Automatisatie in de logistiek en magazijnen
  • Change & complexity management
  • A.I. in supply chain management
  • Budgetteren logistieke kosten + relatie met sales & finance
    
 • Op basis daarvan stellen we een programma op dat een mix is van used cases uit de groep en externe experten die relevante ervaring hebben.
 • Het delen van inhoud en het uitwisselen van oplossingen staat centraal en dit in een open en vertrouwelijke omgeving.

   

Voor wie is dit Business Network?

Voor de beslissingsnemers supply chain, logistiek of warehouse manager. De verantwoordelijke voor de logistieke flows die op hoog niveau hun kennis willen verruimen, sectoroverschrijdend.

Wat vinden deelnemers van dit Business Netwerk?

"Bij elk bedrijfsbezoek pik je wel iets op. De aanvulling van een theoretische topic bij de praktijk maakt de combinatie luchtig maar leerrijk en superinteressant. Ook op het vlak van safety en sustainability konden we al meerdere keren een 'steal with pride' doen en enkele concrete zaken integreren in onze eigen Estée Lauder operations." - Sofie Mertens

Getuigenis Sofie Mertens Estee Lauder

"De onderwerpen zijn heel actueel en bruikbaar voor het uitoefenen van je functie. Je kan bovendien zelf ook onderwerpen aangeven. Je bouwt onderlinge contacten op en verbreedt je netwerk. Er is een positieve en open dynamiek in de gesprekken en discussies. De workshops gaan door in gastbedrijven die je doorgaans nog niet kent. Zo is er ook een external benchmarking opportuniteit." - Vital Moonen, DAF Trucks Vlaanderen

Getuigenis Vital Moonen - DAF Trucks Vlaanderen

Meer info

Guy Beyens

Senior adviseur

Full bio of Guy Beyens

Adres

Essers
Transportlaan 4
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Prijs leden: 2.145 euro (excl. btw)

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €2.145. Het thema is bedrijfsstrategie. Klik hier voor meer info.


KMO-portefeuille