Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • SPOT - Strategisch Plan voor de Ontwikkeling van Talent

SPOT - Strategisch Plan voor de Ontwikkeling van Talent

foto

Heb je hulp nodig bij het opstellen van het verplichte opleidingsplan? Misschien wil je zelfs een stapje verder gaan en een strategisch opleidingsbeleid uitwerken voor jouw bedrijf. Je krijgt handvaten om het talent in je bedrijf te behouden en het verder te ontwikkelen.  Bij Voka Mechelen – Kempen helpen we jouw bedrijf graag verder.  
 
Op 10/11/2022 is de wet op de arbeidsdeal goedgekeurd en gepubliceerd in het staatsblad.  Dit houdt onder meer in dat je als bedrijf met meer dan 20 werknemers verplicht bent om een jaarlijks opleidingsplan af te sluiten en dat je werknemers vanaf nu een individueel opleidingsrecht hebben.  

Hoe ondersteunt Voka jou hierbij: 
 
1. Ondersteuning bij je opleidingsplan: 
Hoe begin je aan het uitwerken van een opleidingsplan? Waar dien je rekening mee te houden? Hoe kan je dit financieel voordelig vormgeven?  
Leen of een collega van het team Levenslang Leren komt bij je langs en licht toe wat het verplichte opleidingsplan i.h.k.v. de arbeidsdeal voor jouw bedrijf inhoudt.  Samen overlopen we alle nodige stappen. Tijdens deze begeleiding werk je zelf een opleidingsplan uit dat voldoet aan de verplichtingen van de arbeidsdeal 
Kostprijs: €750  
 
 2. Opzetten van een strategisch plan voor de ontwikkeling van talent - SPOT 
Een opleidingsplan krijgt pas echt betekenis als er in een bedrijf ook een strategie rond leren en ontwikkelen aanwezig is, als groeien en talentontwikkeling deel worden van de organisatie.  Zo creëer je extra kansen om het talent in jouw bedrijf te houden.  
Leen of een collega van het team Levenslang Leren bekijkt samen met jou hoe je als bedrijf momenteel werkt en op welke vlakken van talentontwikkeling je vooruit kan gaan. Waar liggen de uitdagingen voor jouw bedrijf? Wat zijn mogelijke partners om mee samen te werken? Van welke financiële mogelijkheden kan je genieten?.... 

Na een diepgaand gesprek stellen wij een voorstel van actieplan op. We volgen je op tijdens het uitvoeren van de actiepunten en delen hierbij onze expertise en zijn jouw klankbord. 

Heb je interesse om samen met Voka je opleidingsplan vorm te geven of te overlopen hoe talentontwikkeling tot leven kan komen in jouw bedrijf? 
Contacteer dan magalie.landuyt@voka.be voor de verdere info.
 

grafiek

Kostprijs:  

  • 0-50 FTE's: €1750 
  • 50-150 FTE's: €2500 
  • 150 – 250 FTE's: €3250 
  • Meer dan 250 FTE's: €4000  

 

Contactpersoon

Magalie Landuyt

Coördinator Levenslang leren & Talentcenter