Skip to main content
Map
  • Voka Lokaal Neteland

Voka Lokaal Neteland

  • 03/05/2021

In deze reeks stellen we elke maand een Lokaal Ondernemersnetwerk voor van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Deze maand: Neteland.

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen heeft negen Lokale Ondernemersnetwerken. Voka Lokaal is letterlijk het fundament van onze werking. Wij brengen Voka en het netwerk heel dicht bij jou.

Voka Lokaal is:

Lokale ontmoetingen die er toe doen

Wanneer je bedrijf lid is van Voka, dan maakt het meteen ook deel uit van Voka Lokaal, het lokale netwerk van Voka. We organiseren bedrijfsbezoeken, netwerkevents en inspirerende ontmoetingen. Je ontmoet ook je burgemeester of schepen lokale economie, de directeur van de middelbaar school, zorginstellingen of vertegenwoordigers uit de sociale economie. Voka Lokaal geeft je ook de kans om jouw bezorgdheden naar een hoger niveau te tillen. Ons team belangenbhartiging legt ze op de juiste tafel.

Ondernemers die elkaar vinden en helpen

Elk van de negen lokale netwerken heeft een eigen bestuur dat bestaat uit geëngageerde ondernemers. Het zijn niet alleen ambassadeurs van Voka, het zijn netwerkers pur sang en bekende gezichten op hun industrieterrein en in de gemeente. Gesteund door Voka dragen de bestuurders actief bij aan een ondernemingsvriendelijke buurt. En ze helpen je om lokaal je netwerk te versterken.

Een speerpunt voor ondernemers in jouw buurt

Elk bestuurt legt haar eigen accenten. Elke regio heeft dan ook haar eigenheid. Enkele thema's staan in bijna elke regio op de agenda: vlotte bereikbaarheid (zeker bij wegenwerken), ondernemingsvriendelijke gemeenten en steden, de verdere ontwikkeling en ontsluiting van het industrieterrein, een aantrekkelijke werkgever zijn in een fijne buurt waar het goed wonen is, en een nauwe samenwerking met onderwijs- en zorginstellingen.

ClaudiaDeMoor

Waarom Voka Lokaal Neteland?

Claudia De Moor, voorzitter Voka Lokaal Neteland: "Als ondernemer denk ik graag vernieuwend vooruit en werk ik niet alleen samen met andere ondernemers, maar ook met scholen, studenten en andere instellingen en verenigingen. Ook als voorzitter Voka Lokaal Neteland grijp ik kansen, denk ik creatief na hoe we elkaar nog beter kunnen leren kennen en samenwerken en maak het dan met plezier/plassie waar met ons Voka team. We zorgen steeds voor een heel verwelkomende sfeer, een stukje fun en een interessant netwerkmoment op een toffe locatie of zelfs online."

Gezocht! Ondernemers uit Duffel en Berlaar die interesse hebben om mee te besturen.

Zin om mee te werken aan vernieuwing en ondernemerschap in het Neteland? Stuur dan een e-mail naar roel.dockx@voka.be. Hij contacteert je vervolgens om je kandidatuur te bespreken.

Voorzitter Voka Lokaal Neteland

  • Claudia De Moor (Vosschemie)

Ondervoorzitter Voka Lokaal Neteland

  • Peter Celis (Eureco IT)

Bestuursleden Voka Lokaal Neteland

  • Leo Deprince (Garage Deprince)
  • Dirk van Dyck (BNP Paribas Fortis)
  • Yves Maes (Stijlbeton)
  • Karine Van der Sluis (Newmo)
  • Staf Vervoort (Bouwbedrijf Vervoort)

vokalokaalschema

Contactpersoon

Roel Dockx

Adjunct - Gedelegeerd bestuurder

Proximus
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - recupel
imu - vzw - obd
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - DNCM
Advertentie VanRoey- nov

Artikel uit publicatie