Skip to main content
  • Post event | Best practices of European SMEs Exporting to China During and After Covid-19

Post event | Best practices of European SMEs Exporting to China During and After Covid-19

  • 20/10/2021

Op 14 Oktober organiseerde het EU SME Centre, EUROCHAMBERS en Voka Mechelen-Kempen een webinar rond de ervaringen van Europese KMO’s in hun zakendoen met China gedurende Covid-19. 

Petra van Bouwelen, International Business Development Manager bij voka Mechelen-Kempen, opende het webinar. Hierna kwam EU SME Centre Partnerschip Coördinator Laura Velasco aan het woord.

Tijdens het Webinar deelden 5 Europese KMO’s uit verschillende sectoren hoe zij hun bedrijfsstrategie moesten bijsturen omwille van de pandemie. Deze vijf bedrijven werden vertegenwoordigd door Martin Manson en Mike Hoffmann van Tricker’s en Melchers China, Stefano Simonini van Sari Spazio, Sebastian Wornham Masi van Monkey Markets, Fernando Herrero van Boix Maquinaria en Emmanouil Karpadakis van Terra Creta.

Alle sprekers benadrukten de noodzaak tot innovatie en flexibiliteit ten gevolge van een pandemie die de spelregels van de internationale handel veranderd heeft. Ook het belang van het opzetten van de juiste partnerschappen en allianties in China werd aangehaald door de uitgenodigde KMO's aangezien dit een uiterst succesvol instrument is gebleken om de Chinese consumenten zo effectief en efficiënt mogelijk te bereiken.

> Lees hier verder

Contactpersoon

Petra Van Bouwelen

International Business Development Manager

Proximus
Ontdek onze vacatures!
Illochroma
Welt white paper
Toerisme Limburg
Degroof - Petercam
VZW - Take The Lead
IMU - LOOK&FIN
VZW - eATA 2021
VZW - DigiChambers 2021
Plan je bezoek in ons Experience Center!
IMU salesforce
Gosselin