Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Astra Sweets doet Goede Zaken

Astra Sweets doet Goede Zaken

  • 06/09/2023

"Dankzij de technologie van koude- en warmteopslag (KWO) koelen we vanaf 2028 volledig freonvrij in al onze Turnhoutse vestigingen."

 Astra Sweets is een Kempisch familiebedrijf gepassioneerd door snoep. Ze zijn trots op hun assortiment, bestaande uit gum, mallow, hard boiled candy en UFO, alsook op hun gepassioneerde medewerkers die er dagelijks voor zorgen dat deze producten bij de klanten verschijnen. Ze investeren graag in kwaliteit en innovatie. Hun snoepjes worden wereldwijd zowel onder private label als onder hun eigen merk Frisia gesmaakt en ze zoeken voortdurend naar nieuwe smaken en texturen. Daarnaast is het een bedrijf in volle groei. Met een nieuw kantoorgebouw, de recente uitbreiding met de productie van mokatines, verschillende investeringen in duurzame materialen, etc. grijpen ze elke opportuniteit en streven ze naar duurzaamheid in de brede zin van het woord.

Astra Sweets

Lees meer

Tom Laveren Voka Mechelen-Kempen
Mechelen-Kempen
Nieuws

Voka na Van Hool: "Regioplan nodig met versterkte ontwrichte zone"

Er is een regioplan nodig om de economische klap op te vangen na het faillissement bij Van Hool. Dat zegt Voka Mechelen-Kempen als reactie op de grote ontslaggolf bij de busbouwer in Lier. "We vragen aan de Vlaamse en federale regering om snel de bestaande ontwrichte zone te verlengen tot 2030. Maar bijkomend een 'ontwrichte zone Plus' te installeren voor de regio rond Lier. Dat houdt in dat bedrijven geen 2 maar 4 jaar lang minder bedrijfsvoorheffing moeten doorstorten", zegt Tom Laveren van Voka Mechelen-Kempen. "Zo versterken we de investeringen én de werkgelegenheid in onze regio."

Inclusie in hart en nieren, of beter gezegd chipolata's en hamburgers
Voka nationaal
Nieuws

Inclusie in hart en nieren, of beter gezegd chipolata's en hamburgers

In het sfeervolle West-Vlaamse Westrozebeke heeft de Belgian Pork Group sinds 1966 zijn hoofdkantoor gevestigd. Hier wordt niet alleen varkensvlees van A tot Z geprepareerd, maar ze omarmen ook inclusie op de werkvloer en beschouwen dit als kernwaarde in het familiebedrijf. Anthony Van Eeckhout, die sinds mei 2020 als Head of People fungeert, neemt ons mee doorheen de diverse aspecten van hun bedrijfscultuur en de voortdurende inspanningen om een inclusieve werkomgeving te creëren en te behouden.

Jouw advertentie in Ondernemers?

Adverteren via Voka Mechelen-Kempen

Klik hier

Artikel uit publicatie