Skip to main content
Map
  • Activiteitenkalender

24 januari – Kick-Off
De aftrap van het nieuwe Jong Voka-werkingsjaar, gebracht in een mix van fun en content. Traditioneel start dit evenement met een activiteit, gevolgd door de voorstelling van het jaarprogramma en een netwerkreceptie met een hapje en drankje.


9 mei - Het Moment
Het Moment van de Jonge Ondernemer is een evenement waarvoor Jong Voka Kempen haar krachten bundelt met enkele andere jongerenorganisaties uit de regio. Samen slagen ze erin om jaar na jaar een inhoudelijk sterk programma te presenteren waaruit jonge en startende ondernemers inspiratie kunnen putten.


13 oktober - Voka Chic
Voka Chic is het topevenement van Jong Voka Kempen. Tijdens deze thema-avond met all-in formule staat laagdrempelig netwerken centraal. In lijn met het thema wordt er ook animatie voorzien. Hierna kan je je uitleven op de dansvloer.


21 november - Dag van de Groeier & Willen Winnen Award
Jong Voka Kempen nodigt, i.s.m. Grant Thornton, 150 jonge en ambitieuze groeiers uit voor de Dag van de Groeier. Succesvolle ondernemers brengen hun inspirerend verhaal van groei terwijl experts hun kennis en ervaring aanreiken. Drie jonge Kempense potentials dingen naar de Willen Winnen Award die door Jong Voka uitgereikt wordt tijdens deze netwerkactiviteit met inhoud.


7 december - Voka Réveillon met Jong Voka Corner
Hét Kempense eindejaarsfeest dat met stip genoteerd staat in de agenda van al wie naam en faam heeft in de Kempen. Voka verwelkomt meer dan 600 ondernemers en kaderleden van Kempense ondernemingen, klein en groot, om te netwerken op een feestelijke en exclusieve locatie. Een verzorgd walking dinner maakt van de avond een totaalbeleving.