Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Infosessie: duurzaamheidswetgeving & -communicatie

Infosessie: duurzaamheidswetgeving & -communicatie

De nieuwe duurzaamheidswetgeving zal grote veranderingen teweegbrengen voor Europese bedrijven. Vanaf 1 januari 2024 zijn het enkel de grote bedrijven die verplicht worden om verslag uit te brengen over hun duurzaamheidsinspanningen. Maar dit heeft ook een impact op kleinere ondernemingen.

Helena Hameeuw, onderzoeker, en Jasmien Baeyens, juriste en docent aan de AP Hogeschool, bieden je graag meer inzicht in de nieuwe richtlijnen en het wettelijk kader. Leer meer over de 'KMO-vertaalslag & toeleiding naar handige tools voor alle bedrijven' door Hilde Hanselaer van MVO Advies. 

Chris van Gils, auteur van het boek 'Do Tell' dat werd uitgeroepen tot marketingboek van het jaar, belicht een veelvoorkomend vraagstuk onder professionals: hoe communiceer je over je inspanningen rond duurzaam ondernemen? Als Content Architect, docent aan de AP Hogeschool en expert op het gebied van duurzaamheidscommunicatie, deelt ze handige tips om een echt en succesvol verhaal over duurzaamheid te creëren.

Ten slotte zal Myriam Heeremans (Directeur Ondernemerschap) toelichten 'Wat kan Voka voor jou betekenen op dit vlak?'. Hierbij gaat ze kort dieper in op  het VCDO (Voka Charter Duurzaam Ondernemen) en de Masterclass Duurzame Strategie.

Na deze inspirerende sprekers bieden we jou nog graag een glaasje aan om wat verder na te praten.

Onder de aanwezigen worden 5 exemplaren van hét marketingboek van het jaar 'Do Tell' verloot.

Infosessie: duurzaamheidswetgeving & -communicatie

Roel Dockx

Adjunct - Gedelegeerd bestuurder

Full bio of Roel Dockx

Adres

De Kwekerij Lier,
Berlaarsestraat 31
2500 Lier

Wanneer

Prijs

Gratis, maar inschrijven is verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.