Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
 • Druk je loonkost met subsidies!

Druk je loonkost met subsidies!

 • Online

Voor veel van je HR-inspanningen kun je financiële ondersteuning aanvragen, maar het subsidielandschap is complex en het kost tijd om je weg te vinden in de verschillende steunmaatregelen en subsidies.

Wist je bijvoorbeeld dat er talloze subsidies en tegemoetkomingen beschikbaar zijn om je hierbij te ondersteunen en om de werkgelegenheid te stimuleren? Denk aan het terugverdienen van 60% van je HR-kosten met werkbaarheidscheques. Ook zijn er ruime mogelijkheden voor taalopleidingen op de werkvloer en kortingen op sociale zekerheidsbijdragen wanneer je je richt op specifieke doelgroepen of mentorprogramma's wilt opzetten.

Laat deze kansen niet aan je voorbijgaan! Met de juiste aanpak kunnen deze uitdagingen worden omgezet in succesverhalen voor jouw organisatie.

Programma

Samen met A-Chief en VDA SOCIAAL KANTOOR maken we je wegwijs in alle maatregelen en geven we je alle tools in handen voor het opzetten van een betaalbaar HR-beleid en een inclusieve(re) werkvloer. Naast een overzicht van deze steunmaatregelen delen we ook handige praktijkcases en toepasbare voorbeelden om ervoor te zorgen dat jij je HR-beleid optimaal kan boosten en financiële opportuniteiten optimaal kan benutten.

Voor wie?

Voor de gedreven HR-professionals en ambitieuze ondernemers die streven naar een krachtig HR-beleid, maar soms verdwaald geraken in het uitgestrekte landschap van subsidies en tegemoetkomingen.

Jouw sprekers

 • A-Chief

  A-Chief maakt ondernemers wegwijs in het subsidie-oerwoud dankzij hun stevig opgebouwde expertise. Als solide partner ontzorgen ze ondernemers in het volledige subsidietraject, zodat deze kan focussen op wat belangrijk is: ondernemen en werken aan je bedrijf.

  https://www.a-chief.be/p/home.html

 • VDA SOCIAAL KANTOOR

  VDA Sociaal Kantoor heeft reeds 20 jaar ervaring als sociaal dienstverlener en heeft aanzienlijke expertise in steunmaatregelen voor ondernemers en dit doen ze in duidelijke mensentaal.
   

  https://www.sociaalkantoor.be/

Praktisch

 • De sessie gaat online door. Om deel te nemen, heb je enkel een goede internetverbinding nodig.
 • Er is meer dan voldoende tijd om uiteraard ook al jouw nieuwsgierige en prangende vragen te stellen!

>> Ik schrijf me in

Medegefinancierd door de Europese Unie

Debra Deswarte

Adviseur arbeidsmarkt & coördinator Welt

Full bio of Debra Deswarte

Wanneer

Prijs

Gratis, inschrijven is wel verplicht

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.
Dit traject wordt rechtstreeks ondersteund door Vlaio en komt niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille.