Skip to main content
Map
  • Nieuwjaarsdiner Voka Lokaal Kempen Oost

Nieuwjaarsdiner Voka Lokaal Kempen Oost

Wij hebben het genoegen jou en je partner uit te nodigen voor het nieuwjaarsdiner van Voka Lokaal Kempen Oost, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer Van Koophandel Mechelen-Kempen met bedrijven uit de regio Arendonk, Balen, Dessel, Mol en Retie.

Het nieuwjaarsdiner is de ideale gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en bij te praten met je buren-ondernemers. Je kan aangenaam netwerken en ondertussen genieten van een verfijnd walking dinner.  Wil je het jaar feestelijk inzetten in een gemoedelijke sfeer met collega-ondernemers en stakeholders? Schrijf je dan zeker in!  

Voorzitter: Sam Daems 

Het bestuur: Dirk Gheys, Dirk Maris, Dirk Spooren, Fernand Vanhees, Ibn Delaet, Joke Feyen,  Jo Schoeters, Joris Van Hees, Katrien De Vocht, Luc Van Leuven, Koen Mertens, Simonne Cosemans,  Stijn Van Braband, Yves Jonckers

Brenda Boons

Directeur Back-Office

Full bio of Brenda Boons

Adres

STOKE
Emiel Becquaertlaan 94A
2400 Mol

Wanneer

Prijs

105 euro (excl. btw) voor Voka-leden
135 euro (excl. btw) voor niet-leden

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Alle voorwaarden vind je hier.